Loungesets

Ga voor comfort in je tuin en kies voor een van onze loungesets. Bekijk ons aanbod en maak je keuze!

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Stoffen

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Loungeset tuin

Een loungeset voor in de tuin, wie wil dat nou niet? Voor binnen schaffen we vaak een dure bank aan zodat we comfortabel tv kunnen kijken, maar buiten moeten we het vaak doen met plastic kuipstoeltjes uit grootmoeders tijd. Tijd om daar verandering in te brengen! Want ook voor de tuin zijn er prachtige sets te koop bestaande uit enkele losse stoelen, relaxfauteuils of banken in combinatie met een bijpassende tafel. Navigeer eens naar onze website en zoek op ‘loungeset tuin’. Zo kom je direct op de juiste pagina uit!

Creëer een comfortabele zithoek met een tuin loungeset

Met een loungeset tuin kun je binnen een handomdraai een comfortabele zithoek creëren in je tuin. Je kunt je nieuw aangeschafte loungeset tuin natuurlijk op een bestaand terras plaatsen, maar je kunt er ook een speciale hoek in je tuin voor inrichten. Plaats deze zithoek zo zodat dat je uit de wind zit maar wel in de zon. Of plaats er een overkapping overheen. Zo kun je altijd fijn buiten zitten, of het nu regent of niet.

Verschillende opties wat betreft loungeset tuin

Wanneer je op zoek gaat naar een loungeset tuin heb je de keuze uit verschillende opties. Zoals hierboven al is genoemd kunnen deze sets bestaan uit enkele losse stoelen of relaxfauteuils met daarbij horend een tafel in dezelfde stijl. Ook zijn er sets te koop bestaande uit een tafel en een grote hoekbank waar je met meerdere mensen op kunt zitten. Deze laatstgenoemde is wellicht nog de meest populaire optie omdat een hoekbank zich ook uitstekend leent om eens lekker op te liggen. Bijvoorbeeld met een boek of tijdschrift in je handen. Zoals je kunt zien kun je kiezen uit verschillende opstellingen, afhankelijk van jouw wensen. Ook wat betreft de stijl heb je vaak meerdere mogelijke opties. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Loungeset kopen?

Wil jij ook graag een nieuwe loungeset kopen om een comfortabele zithoek te kunnen creëren in jouw eigen tuin? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Naast loungesets verkopen wij ook tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels voor in de tuin. Je vindt deze tuinmeubelen onder het kopje Tuinleven op onze website. Ben je er uit welke loungeset tuin je wilt bestellen? Plaats dan het gewenste product in het winkelwagentje. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 – 1301947. Of stuur een mailtje naar info@hekwerkonline.nl.