Houten speeltoestellen

Houd je kinderen urenlang zoet met houten speeltoestellen voor in de tuin. Te koop op Hekwerkonline.nl. Snel geleverd vanaf 3 werkdagen in zowel NL als BE

Houten speeltoestellen

Wanneer je zelf lekker druk in de tuin bezig bent kan het soms best lastig zijn om de kinderen te vermaken. Je kunt ze moeilijk binnen houden wanneer jijzelf lekker van het zonnetje in jouw tuin aan het genieten bent. Met houten speeltoestellen voor in de tuin houd je je kinderen urenlang zoet. De houten speeltoestellen die wij in onze webshop aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Want je wilt natuurlijk wel hebben dat jouw kindje op een veilige en verantwoorde manier kan spelen. Met de houten speeltoestellen van Hekwerkonline hoef je je daar geen zorgen om te maken. Neem een kijkje op onze website voor het complete assortiment.

Van schommels tot complete speelhuisjes en andere buiten speeltoestellen

Bij houten speeltoestellen kun je denken aan schommels maar ook aan complete speelhuisjes. Wanneer je een wat kleinere tuin hebt en dus niet over ontzettend veel ruimte beschikt om een groot speeltoestel neer te zetten kun je het beste kiezen voor een kleinere variant. Denk bijvoorbeeld aan één of enkele schommels of een compacte speeltoren met glijbaan. Deze houten speeltoestellen nemen niet veel ruimte in beslag. Wanneer je een grote tuin hebt, kun je het natuurlijk ook wat uitbundiger en grootser aanpakken. Kies bijvoorbeeld voor een XXL speelhuis met alles erop en eraan. Van schommels en glijbanen tot klimwanden en zitplekken om lekker uit de zon een ijsje te kunnen nuttigen met vriendjes en vriendinnetjes.

Buiten spelen op een veilige en verantwoorde manier

Met de houten speeltoestellen van Hekwerkonline kunnen jouw kinderen en hun speelmaatjes op een veilige en verantwoorde manier buiten spelen. Onze speeltoestellen worden gemaakt van een zeer goede kwaliteit hout en worden zo afgewerkt dat er geen scherpe randjes en dergelijke ontstaan. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw kind zich bezeert. De houten speeltoestellen worden bovendien nauwkeurig nagelopen voordat ze ons magazijn verlaten. Dit om ervoor te zorgen dat jij een veilig product thuis geleverd krijgt waar je kinderen nog jarenlang plezier aan zullen beleven.

Houten speeltoestellen kopen?

Wanneer je op zoek bent naar echt hoogwaardige houten speeltoestellen dan bestel je die natuurlijk op Hekwerkonline.nl. Naast een zeer goede kwaliteit kun je bij ons bovendien rekenen op een uitmuntende service. Ook snelheid is één van onze handelsmerken. Bij ons kun je namelijk uitgaan van een levering binnen 3 tot 9 werkdagen. Woon je niet in Nederland, maar in België? Bij ons is dat geen enkel probleem want wij leveren in beide landen, en ook nog eens tegen hetzelfde lage tarief. Kijk voor de exacte verzendkosten op onze website. Wanneer je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 1301947 of een mailtje te sturen naar info@hekwerkonline.nl. Wij staan je graag te woord!

Hulp Nodig?