Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Haarden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortenstaal haard

De cortenstaal haard is een warme toevoeging voor elke tuin of overkapping. We leggen je uit waarom een cortenstaal haard de beste keuze is voor jouw huis of tuin. We bespreken de verschillende voordelen van de cortenstaal haard en vertellen je waarom klanten tevreden zijn over hun aankoop. Kun jij je hier goed in vinden, bestel deze haard dan gelijk bij Hekwerkonline!

Voordelen van een cortenstaal open haard

Een cortenstaal open haard heeft vele voordelen. In de eerste plaats is het een mooi sieraad voor in je huis of tuin. Het strakke design geeft elke ruimte een chique uitstraling. Daarnaast is de constructie van de haard solide en duurzaam, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Omdat de haard gemaakt is van cortenstaal, is hij ook weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit type staal roest namelijk niet, waardoor je de cortenstaal haard makkelijk schoon kunt houden met een doek en wat water. En mocht er toch wat roestvorming optreden, dan is dit alleen maar esthetisch en heeft het geen invloed op de werking van de haard.

Eén van de grootste voordelen van een haard van cortenstaal is dat hij relatief goedkoop is in aanschaf en onderhoud. Natuurlijk zijn er ook nog andere soort open haarden zoals houtkachels of elektrische haarden, maar hier betaal je vaak veel meer geld voor. Bovendien heeft een open haard van cortenstaal ook nog eens minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een houtkachel. En last but not least, geniet je met een cortenstaal haard altijd van fijne warmte in huis tijdens koude winteravonden of -nachten.

Cortenstaal haard buiten

Een haard van cortenstaal is een geweldige aanwinst voor elke tuin. Niet alleen vormt het een centraal punt voor de ruimte, maar het helpt ook om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Cortenstaal is een type verweringsstaal dat een beschermende patina ontwikkelt wanneer het aan de elementen wordt blootgesteld. Dit patina helpt voorkomen dat het staal roest, waardoor het een ideaal materiaal is voor buitengebruik. Bovendien is de cortenstaal haard verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat u gemakkelijk een haard kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houthaard of iets moderners, een cortenstaal haard buiten is een uitstekende keuze.

Cortenstaal haard kopen bij Hekwerkonline

Als je op zoek bent naar een unieke open haard die tegen een schappelijke prijs kan worden aangeschaft dan is cortenstaal haard een ideale keuze. Deze open haard geeft elke ruimte meteen een meer sfeervolle uitstraling door zijn strakke design en klassieke look. Door een sterke materiaalaanbeveling blijf t dit product lang mooi, waardoor je er jarenlang plezier aan kunt beleven.

Hekwerkonline helpt jou graag om de cortenstaal haard succesvol te implementeren in jouw tuin. Niet alleen zorgen we voor een mooie haard, gemaakt naar jouw wens, we kijken ook nog eens naar hoe de rest van jouw tuin hier omheen ontworpen kan worden. Zo kijken we naar de toevoeging van meubels, of denken we na over de verdere invulling van je overkapping. Ben jij geïnteresseerd, plaats dan gelijk je bestelling of kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.