Buitenkeukens

6 producten

Filter
per pagina

6 producten

Filter
per pagina

Buitenkeukens

Buitenkeukens zijn razend populair. Je ziet ze vaak voorbijkomen bij verschillende woon- en tuinprogramma´s. Hier zie je hoe een simpele tuin ineens wordt omgetoverd tot een échte leefruimte. Sommige mensen zijn fan van buitenkeukens met een ingebouwde barbecue, waar anderen enkel op zoek zijn naar meer werkruimte. Misschien wil je niet per se hele gerechten klaar maken in jouw tuin, maar vind je het wel gezellig om de gerechte die je binnen hebt voorbereid buiten in aanwezigheid van jouw gasten af te maken. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van de borden, snijden van de laatste groenten die je als garnering wilt gebruiken of het bijvullen van lege glazen. Jij bepaalt zelf wat valt onder ‘perfecte buitenkeukens’.

Buitenkeuken maken

Een buitenkeuken maken doe je door het combineren van verschillende elementen. Denk hierbij aan kasten, werkbladen en eventueel ruimte voor een barbecue of koeling. Je kunt er zelfs voor kiezen om een klimaatkast in te bouwen, zodat jouw favoriete wijn altijd op de perfecte temperatuur gekoeld wordt en je deze direct in kunt schenken. Maar ook kun je kiezen voor een gewone koeling voor het koud houden van andere (niet) alcoholische dranken. Dit scheelt veel heen en weer lopen naar de keuken binnen. Blijf relaxed zitten en zorg dat je altijd alles bij de hand hebt met een van de buitenkeukens van Hekwerkonline.

Buitenkeuken overkapping

Een buitenkeuken onder een overkapping plaatsen is de ideale manier om ervoor te zorgen dat je altijd buiten kunt kokkerellen, ook met een flinke zomerse regenbui. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de weersvoorspelling wanneer je een barbecue of etentje organiseert. Wat dacht je van een winterbarbecue? Voor diegene die over heaters beschikken, zijn buitenkeukens onder de overkapping ideaal. Hierdoor kun je ook in het najaar extra lang genieten van het buitenleven.

Buitenkeuken hout

Met een buitenkeuken gemaakt van hout laat je deze aansluiten op jouw overkapping. Er ontstaat hierdoor een mooi geheel in jouw tuin. Let er wel op dat je dezelfde houtsoort of in ieder geval een overeenkomende houtsoort kiest. Voor advies over buitenkeukens en het materiaal dat je hiervoor het beste kunt gebruiken, kun je altijd onze medewerkers om hulp vragen. Zij vertellen je graag meer over de materialen, keuzemogelijkheden en de voor en de nadelen hiervan. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt uit ons assortiment buitenkeukens.

Buitenkeuken meubel

Het samenstellen gaat per buitenkeuken meubel. Door verschillende meubels te combineren kom je uiteindelijk uit bij buitenkeukens die helemaal aansluiten op jouw wensen. Je zit dus niet vast aan een standaard ontwerp. Juist doordat ieder meubel binnen ons assortiment buitenkeukens weer heel anders is, creëer jij een uniek ontwerp dat afgestemd is op jouw tuinwensen. Hoe je dit doet? Lees snel verder!

Buitenkeuken kopen

Een buitenkeuken kopen doe je bij Hekwerkonline niet alleen. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met jou mee te denken. Wij creëren buitenkeukens waar onze klanten van dromen. Met alle elementen, materialen en gemakken die jij van tevoren al hebt bedacht. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over het samenstellen, bestellen, betalen en laten monteren van jouw keuken voor in de tuin!

Hulp Nodig?