Tuinhek metaal

Bij Hekwerkonline hebben we verschillende soorten tuinhekken, waaronder tuinhekken van metaal. Met een metalen tuinhek kun je ervoor zorgen dat je gemakkelijk de scheiding van je tuin kunt aangeven.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende soorten Metalen tuinhekken

De tuinhekken van metaal van Hekwerkonline zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij bij Hekwerkonline gaashekwerk, enkelstaafmat hekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en sierhekwerk. Deze tuinhekken zijn er in diverse hoogtes, denk hierbij aan een laag metalen tuinhek tot een hoog metalen tuinhek.

Voordelen van een metalen tuinhek

Tuinhekken van metaal hebben verschillende voordelen:

  • Zo is een tuinhek van metaal erg stevig en gaat deze langer mee dan een houten tuinhek. De tuinhekken van metalen materiaal zijn namelijk beter bestemd tegen vocht.
  • Heb je een moderne tuin? Een tuinhek van metaal heeft erg strakke vormen welke goed past bij de moderne uitstraling van je tuin.
  • Met een tuinhek van metalen staafmatten heeft jouw tuinhek een mooie open uitstraling, dankzij de mazen waar je doorheen kunt kijken. Dit zorgt ervoor dat je een vrijer en ruimtelijker gevoel in je tuin hebt en van het uitzicht kunt blijven genieten.
  • Wil je liever iets meer privacy in je tuin? Met een vlechtband kun je je tuinhek van metaal gedeeltelijk of helemaal dicht maken. Met deze vlechtband kun je je tuinhek van staal daarnaast meer wind- en geluidsdicht maken.

 

Service van Hekwerkonline/ Vragen Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline bieden wij jou het complete pakket aan. Het tuinhek van staal is gemakkelijk op maat te bestellen en wordt zonder enige zorgen bij jou thuis afgeleverd. Heb je advies nodig over het kopen van een tuinhek van metaal? Onze specialisten zijn gespecialiseerd in metalen tuinhekjes en helpen jou graag verder. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar om al jouw wensen voor jouw tuinhek van staal te verwezenlijken.

Hulp Nodig?