Tuinhek hout

Een tuinhek van hout van Hekwerkonline heeft een erg natuurlijke uitstraling. Heeft jouw tuin veel groen en planten? Dan past een houten tuinhek hier erg goed bij. Ook in een modernere tuin past een houten tuinhek mooi b

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende soorten tuinhekken van hout

Bij Hekwerkonline hebben wij verschillende soorten tuinhekken van hout. Zo bieden wij grenen, douglas en red class tuinhekken. Deze tuinhekken van hout zijn bestand tegen alle verschillende weersinvloeden en gaan voor een erg lange tijd mee. Ze hebben namelijk een gemiddelde levensduur van circa 10 jaar indien juist gemonteerd en wanneer deze onderhouden worden. Voor deze houten tuinhekken kun je ervoor kiezen om de planken verticaal of horizontaal te bevestigen, zo heb jij zelf nog invloed op het uiterlijk van je je tuinhek van hout.

Tuinhekken van ander materiaal

Naast houten tuinhekken bieden wij bij Hekwerkonline ook tuinhekken van andere materialen aan. Zo bieden wij ook bamboe en composieten tuinhekken aan. Wil je een geheel onderhoudsvrij tuinhek? Kies dan voor een composieten tuinhek. Deze heeft als voordeel dat het uit verschillende soorten materialen is opgebouwd, wat ervoor zorgt dat het tuinhek erg duurzaam is en dus lang mee gaat.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Wil je meer weten over de verschillende tuinhekken van hout? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder met al je vragen en met het bestellen van jouw tuinhek van hout. Jouw nieuwe tuinhek wordt gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd, zodat je hier zelf niet meer naar om hoeft te kijken.

Hulp Nodig?