Leibomen stelling

Op zoek naar een complete leibomen constructie? Bekijk dan nu ons aanbod leibomen stellingen. Al vanaf 3 meter breed kun je een leibomen stelling krijgen in jouw gewenste afmetingen.

6 producten

Filter
per pagina

6 producten

Filter
per pagina

Leibomen stelling

Een leibomen stelling van Hekwerkonline is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Met behulp van stevige palen en hoogwaardige en kwalitatieve spandraden creëer je een stevige stelling voor jouw leiboom. De stelling of leibomen constructie is standaard 4 meter hoog, waarvan 1 meter de grond in gaat. Dit betekent dat de stelling 3 meter boven de grond uitsteekt.

Hekwerkonline maakt gebruik van handige pakketten. Met deze pakketten helpen we je om precies de juiste materialen in huis te halen. Geef de afmetingen en voorkeuren voor jouw leibomen stelling door, en wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt. Voor meer tuinideën zie tuindecoratie

Alle palen en hulpstukken zijn verzinkt. Als je daarnaast kiest om ze een kleur te geven, zijn ze ook gepoedercoat. Deze behandelingen zorgen ervoor dat de constructie niet gaat roesten. Bij een verzinkte uitvoering wordt het spandraad in de kleur zwart geleverd, vanwege de coatlaag zal de paal niet beschadigen en dit is bevorderlijk voor de levensduur van de leibomen stelling.

Leibomen constructie van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in alles wat met hekwerk te maken heeft, waaronder leibomen stellingen. Met onze kennis en ervaring helpen we je graag om precies de juiste keuze te maken. Je kunt daarom altijd rekenen op passend advies en uitstekende service.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp Nodig?