Bladkorf / compostbak

Last van vallende gekleurde bladeren? Bekijk dan het aanbod bladkorven / compostbakken van Hekwerkonline.nl

3 producten

Filter
per pagina
 1. Bladkorf compostbak
  Bladkorf / compostbak
  Waardering:
  100%
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te plaatsen en op te ruimen
 2. Bladkorf dubbelstaafmatten
  Bladkorf dubbelstaafmatten
  Waardering:
  100%
  • Twee verschillende hoogtes
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren
  • Makkelijk te monteren
 3. Hoekverbinder
  Hoekverbinder
  • Thermisch verzinkt
  • Makkelijk in gebruik

3 producten

Filter
per pagina

Bladkorf

Een bladkorf / compostbak is in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Hekwerkonline.nl heeft verschillende kleuren stevige bladkorven. De bladkorf / compostbak wordt geleverd met 143 cm hoge panelen, de voorzijde van de compostbak is 103 cm hoog. Doordat wij gebruik maken van deze hoogtes kun je veel blad kwijt in je bladkorf. Doordat de bladkorf aan de voorkant 103 cm hoog is , kun je gemakkelijk de bladeren in je bladkorf kunt gooien. Met een bladkorf van Hekwerkonline.nl is jouw tuin na het opruimen van de bladeren verzorgd en netjes. Deze compostbakken worden ook als set aangeboden. Onze bladkorven bestaan uit de volgende materialen:

De dubbelstaafmatten / bladkorven zijn verzinkt en vervolgens gepoedercoat, door deze twee behandelingen heeft jouw bladkorf de ideale bescherming tegen weersinvloeden. Wij hebben ook bladkorven in ons assortiment die alleen thermisch verzinkt zijn en niet gepoedercoet. Dubbelstaafmatten van Hekwerkonline.nl hebben puntjes aan de onderkant, deze puntjes moeten naar beneden geplaatst worden zodat de bladkorf stevig in de grond staat. De hoekverbinders zijn van staal en hebben een thermisch verzinkte behandeling gehad. 

Bladkorven van Hekwerkonline

Hekwerkonline.nl is gespecialiceerd in hekwerk en alles wat met hekwerk te maken heeft zoals bladkorven. Daarmee zijn wij de meest geschikte keus om je te helpen bij het kiezen van de juiste bladkorf / compostbak. Wij helpen je graag om een passend advies te geven.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp Nodig?