Steenkorf fijne maas 4.5 x 4.5 cm | pakket

Op voorraad
116,90
Inclusief BTW

Het steenkorf fijne maas pakket wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Hieronder kun je de afmeting van jouw tuin op geven, zodra je de juiste afmetingen hebt ingegeven dan zorgen wij ervoor dat de juiste materialen worden geleverd. Ons Steenkorf systeem is zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Standaard wordt dit pakket geleverd met hardhouten palen, het pakket kan naar wens worden aangevuld met optionele producten zoals betonmortel. Aantallen worden hier automatisch uitgerekend.

Lage voorraad

Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen

Lage voorraad

Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen

Steenkorf fijne maas 4.5 x 4.5 cm compleet pakket

Steenkorf fijne maas wordt veel gebruikt als tuinafscheiding of als afrastering. Een steenkorf wordt ook wel schanskorf genoemd. Deze schanskorven zijn erg goed te combineren met onze schuttingen. De steenkorf fijne maas wordt compleet geleverd met palen en bevestigingsmateriaal. Deze steenkorf is verkrijgbaar in 90 cm breed en 180 cm hoog. Deze 180 cm is even hoog als een schutting.

De steenkorf is thermisch verzinkt en de paal is van hardhout. Door deze twee onderdelen te combineren krijg je een sfeervol geheel. Hekwerkonline wil het de klant graag zo makkelijk mogelijk maken en daarom maken wij gebruik van een configurator. Deze configurator doet het reken werk voor jou. Hierdoor krijg je altijd het juiste aantal onderdelen geleverd. Het enige wat je nog moet regelen zijn de stenen: elke kleur past bij deze sfeervolle schanskorf.

Hulp nodig bij je bestelling?

Onze adviseurs staan graag voor je klaar. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je helpen bij het bestellen van jouw tuinafscheiding. Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Gewicht 25.0000
Palen (breedte) 9 cm
Breedte schanskorf 90 cm
Hoogte schanskorf 180 cm
Dikte 4 cm
Draad dikte 4.8 mm
Maas (ruimte tussen de staven) 4.5 x 4.5 cm
Materiaal Hout (hardhout), Staal (verzinkt)

Dit product valt onder vrachtpost.

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Contact
085 - 130 19 47 info@hekwerkonline.nl Chat nu