Speeltoestel Compact

689,00
(incl. btw)
Waardering:
100%
Speeltoestel Compact
Speeltoestel Compact
Waardering:
100%
Groen +0,00
Blauw +0,00
Geel +0,00
Rood +0,00
Schommelzit hout +11,00
Schommelzit kunststof blauw +11,00
Schommelzit kunststof rood +11,00
Schotelschommel kunststof geel +11,00
Babyzitje luxe +25,00
Duo Seat Blauw +92,10
Nestschommel +139,00
Schommelzit hout +11,00
Schommelzit kunststof blauw +11,00
Schommelzit kunststof rood +11,00
Schotelschommel kunststof geel +11,00
Babyzitje luxe +25,00
Duo Seat Blauw +92,10
Nestschommel +139,00
Verrekijker +21,95
Telescoop +15,95
Stuurwiel +14,95
Piratenstuur +22,50
Montage van het speeltoestel +650,00
Levertijd
SKU
028489
689,00

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Speeltoestellen met schommel

Weet je nog vroeger, de tijden waarin je met een schommel een hele middag plezier kon hebben. De haren door je wind en dan maar proberen net wat harder heen en weer te gaan dan je vrienden. Speeltoestellen met een schommel bieden de mogelijkheid om dit plezier ook aan je kinderen te geven, vanuit je eigen achtertuin. Deze speeltoestellen met schommel zijn in verschillende varianten beschikbaar. Hier bij Hekwerkonline zorgen we voor de perfecte speeltoestellen met schommel voor in jouw tuin, schoolplein of andere omgeving. Neem direct een kijkje!

Schommel, glijbaan of zandbak?

Er zijn veel verschillende speeltoestellen die je aan je tuin kunt toevoegen om je kinderen een plek te geven om te spelen. De meest voor de hand liggende opties zijn hierbij een schommel, glijbaan of zandbak. Ieder brengen een ander voordeel met zich mee, maar op deze pagina willen we ons specifiek focussen op speeltoestellen met een schommel. De voordelen hiervan luiden als volgt:

  • In verschillende soorten beschikbaar: een speeltoestel met schommel kan bestaan uit slechts één schommel, maar dat hoeft niet per sé. In ons assortiment vind je ook speelhuisjes met een schommel, of varianten waar twee schommels naast elkaar zitten.
  • Verstelbaar: je kinderen groeien. Dit maakt het lastig om het juiste speeltoestel voor ze te vinden. Omdat je een schommel kunt verstellen, kunnen je kinderen hier gedurende hun hele jeugd gebruik van maken. Ideaal dus!
  • Sfeervol: ook al is het slechts een plank met touwtjes, speeltoestellen met een schommel zijn erg sfeervol. Iedereen heeft goede herinneringen aan dit speeltoestel, waardoor er automatisch een positieve eerste indruk mee wordt gemaakt.

Overigens hoef je niet te kiezen tussen de schommel, glijbaan of zandbak. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om al deze speeltoestellen aan je tuin toe te voegen en je kinderen zo een heus speelpaleis te bieden!

Hoe plaats je hem in je tuin?

Speeltoestellen met een schommel zijn leuk om in je tuin te verwerken, maar je moet ervoor zorgen dat ze niet het middelpunt worden. Dit doe je simpelweg door ze niet pontificaal in het midden van je tuin te zetten, maar juist op een plek waar je meer ruimte hebt. Is bij jou het midden van je tuin de enige plek waar nog ruimte over is, dan is dit alsnog geen probleem. Een schommel kan je ook verwerken in je tuin door deze te vermengen met groen, bijvoorbeeld door je schommel aan een boom te hangen. Simpelweg een heg rondom het speeltoestel bouwen kan ook, maar het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat het niet tegen de bewegingsruimte van de schommel in gaat.

Speeltoestellen met schommel kopen bij Hekwerkonline

Ben jij van plan speeltoestellen met schommel te kopen? Hekwerkonline is jouw specialist! Met onze actieve houding zorgen we niet alleen voor de perfecte speeltoestellen voor jou, maar denken we ook mee over hoe deze het best in jouw tuin verwerkt kan worden. Natuurlijk helpen we ook graag mee met de installatie hiervan. Benieuwd hoe we dit proces voor ons zien? Kom in contact! Onze specialisten vertellen je graag hoe onze speeltoestellen met schommel jouw tuin verrijken.

Schrijf een beoordeling over Speeltoestel Compact
U plaatst een review over:Speeltoestel Compact
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?