Speeltoestel Bonobo

1.695,00
(incl. btw)
Waardering:
93%
Speeltoestel Bonobo
Speeltoestel Bonobo
Waardering:
93%
Groene glijbaan +0,00
Blauwe glijbaan +0,00
Gele glijbaan +0,00
Rode glijbaan +0,00
Schommelaanbouw +225,00
Schommelzit hout +11,00
Schommelzit kunststof blauw +11,00
Schommelzit kunststof rood +11,00
Schotelschommel kunststof geel +11,00
Babyzitje luxe +25,00
Duo Seat Blauw +92,10
Nestschommel +139,00
Schommelzit hout +11,00
Schommelzit kunststof blauw +11,00
Schommelzit kunststof rood +11,00
Schotelschommel kunststof geel +11,00
Babyzitje luxe +25,00
Duo Seat Blauw +92,10
Nestschommel +139,00
Verrekijker +21,95
Telescoop +15,95
Stuurwiel +14,95
Piratenstuur +22,50
Montage van het speeltoestel +650,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
Speeltoestel Bonobo
1.695,00

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Speeltoestel met glijbaan

Wil jij je tuin verrijken met een speeltoestel met glijbaan, of werk je op een plek waar je een groot aantal kinderen hier erg blij mee kan maken? Het toevoegen van een speeltoestel met glijbaan is een erg goede keuze, omdat je kinderen er de ruimte geeft om volledig los te gaan. Je zorgt niet alleen voor omgeving waarin het kind diens fantasie in kwijt kan, een speeltoestel met glijbaan zorgt er ook voor dat je kind in beweging blijft. Erg belangrijk om jonge leeftijd! Het speeltoestel met glijbaan is hier bij Hekwerkonline in verschillende soorten te bestellen. Neem direct een kijkje!

Waarom een glijbaan speelhuisje?

Op het gebied van speelhuisjes zijn er veel mogelijkheden, dus waarom is het glijbaan speelhuisje de optie waar jij voor moet kiezen? We vinden het belangrijk om te benadrukken dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat een speelhuisje met glijbaan heus niet voor iedereen de juiste keuze is, maar voor vele opties wel. We noemen een paar voordelen!

  • Genoeg speelruimte: een speelhuisje buiten met een glijbaan betekent automatisch dat je de hoogte in werkt. Je kunt ervoor kiezen om het speeltoestel met glijbaan twee verdiepingen hoog te maken, zodat je je kinderen alle ruimte geeft om lekker hun gang te kunnen gaan.
  • Leer te durven! Op jonge leeftijd zijn kinderen vaak nog angstig om dingen zoals een glijbaan uit te proberen. Door dit toestel in je tuin te plaatsen, geef je je kinderen de tijd om hier vanaf te gaan wanneer die dit zelf wil.
  • Creëert sfeer: probeer eens een gezelliger geluid te bedenken dan spelende kinderen. Erg lastig! Sfeer zit hem niet alleen in de juiste houtsoort, maar ook in de geluiden die je kunt horen in je tuin. Een speelhuisje in je tuin met een glijbaan is dus de perfecte manier om hierop in te springen.

Een houten speelhuisje met glijbaan

We zeiden net dat sfeer hem niet alleen in de juiste houtsoort zit, maar het hebben van de juiste houtsoort is wel bepalen in welk houten speelhuisje met glijbaan jij kiest voor in je tuin. Door dezelfde houtsoort op verschillende plekken in je tuin naar voren te laten komen, creëer je één sfeervol geheel, dat warmte en dus gezelligheid uitstraalt. Het speelhuisje van hout met een glijbaan is dus de perfecte sfeermaker, omdat het qua look en qua functie hierin helpt.

Koop je speeltoestel met glijbaan bij Hekwerkonline!

Ben je op zoek naar een specialist die niet alleen het speeltoestel met glijbaan voor jou maakt en installeert, maar ook nog eens meedenkt over hoe deze het beste in jouw tuin verwerkt kan worden? Hekwerkonline is precies naar wie je op zoek bent! Of jij nou kiest voor een speelhuisje met glijbaan van hout of een andere variant op ons speeltoestel met glijbaan, bij Hekwerkonline hebben we gegarandeerd het toestel waar jij naar op zoek bent. Kom in contact, zodat we de mogelijkheden voor jouw tuin of terrein bespreken kunnen!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.