Bloempot keramiek

Op onze website vind je luxe bloempotten gemaakt van stevig aardewerk, ook wel keramiek genoemd. Bloempotten van keramiek zijn perfect te combineren met planten voor buiten.

1-12 van 24 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 24 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Keramische bloempot kopen

Op zoek naar een stevige keramische bloempot? Wij hebben meer dan 20 soorten bloempotten van keramiek in ons assortiment. Deze potten zijn in verschillende kleuren, soorten en afmetingen te verkrijgen. Voor een kleine tuin raden we bijvoorbeeld een bloempot tot maximaal 80 cm hoog aan. Heb je grote planten en ruimte genoeg? Dan is een vaas of bloempot met een hoogte tussen de 80 en 120 cm een goede keuze.

Handgemaakte bloempotten

De grote stenen bloempotten voor buiten zijn handgemaakt en van het stevigste aardewerk. De keramieken bloempotten worden uit klei opgebouwd en vervolgens in de oven gebakken. Nadat ze van een glazuurlaag zijn voorzien, worden ze opnieuw gebakken. Hierdoor ontstaat er een oersterke bloempot van de beste kwaliteit. Door de glazuurlaag is er weinig onderhoud nodig omdat vuil zich niet hecht aan deze bloempotten. Een echt hoogwaardig en duurzaam product dus!

Bloempot keramiek kopen bij Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline koop je een bloempot van keramiek in vele soorten en maten. Heb je de juiste pot gevonden? Voeg deze dan toe in je winkelmand en geef aan waar deze bezorgd mag worden. Vervolgens krijg je de bloempot binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd. Je krijgt bij ons grenzeloos gemak! Heb je verder nog vragen over onze bloempotten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp Nodig?