Bloempot cement

De bloempotten voor buiten van cement zijn zeer geschikt ter decoratie. Ze kunnen goed gecombineerd worden met diverse planten of dienen als statement piece op je terras. Bekijk ze snel onder tuindecoratie

11 producten

Filter
per pagina

11 producten

Filter
per pagina

Bloempot van cement

De grote bloempotten van cement voor buiten zijn statige potten met een verweerde look. De bloempotten zijn gemaakt van cement en glassfiber. Combineer deze potten met een grote plant voor een jungle effect of met fraaie bloemen voor een elegante stijl. De bloempotten van cement zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en vormen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte bloempot te vinden bij Hekwerkonline.

Grote bloempotten van cement voor buiten

In ons assortiment vind je vooral bloempotten die voor buiten bedoeld zijn. Door het stevige cement en het glassfiber zijn de potten bestand tegen elk weertype. Of het nu regent, hagelt of sneeuwt, de bloempotten van cement kunnen hier, in tegenstelling tot potten van goedkoper materiaal, goed tegen. Dat maakt de bloempotten uitermate geschikt om in de tuin neer te zetten. Wel raden we aan om ze ondanks hun weersbestendigheid toch in de winter naar binnen te halen.

Cement bloempot in verschillende kleuren

Heb je een bloempot in een leuke serie gevonden, dan kun je ook nog eens verschillende kleuren kiezen. De cement bloempotten zijn er in de kleuren grijs, bruin en zwart. Deze neutrale kleuren komen goed tot hun recht in elke tuin. Heb je de juiste kleur gevonden? Plaats deze dan snel in je winkelmand en wij leveren jouw bloempot binnen 3 – 5 werkdagen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Heb je verder nog vragen over onze bloempotten van cement? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We zijn door de week van 8:00 tot 17:00 uur via e-mail, telefoon, whatsapp en chat te bereiken.

Hulp Nodig?