Sierhekwerk Sagitta compleet pakket

Vanaf 89,08
(incl. btw)
Waardering:
92%
Sierhekwerk met sierlijke punt compleet pakket zwart
Sierhekwerk Sagitta compleet pakket
Waardering:
92%
Sierhekwerk Sagitta compleet pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
4-8 weken
SKU
005453-45

Vanaf 328,80 Adviesprijs 331,30

Aan 1.142,35

Uw aanpassing
Sierhekwerk met sierlijke punt compleet pakket zwart
Sierhekwerk Sagitta compleet pakket

Op voorraad

328,80

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Alles in huis met dit complete pakket sierhekwerk

  Sierhekwerk is een populaire tuinafscheiding. De combinatie van staven en sierlijke punten geeft jouw tuin een mooie en rustige uitstraling. Het complete sierhekwerk wordt aangepast aan jouw wensen die je alleen nog maar hoeft in te voeren! Aan de hand van jouw informatie zullen wij ervoor zorgen dat de juiste materialen worden geleverd. Standaard worden de volgende materialen geleverd:

  • Sierhekwerk met sierlijke punt, standaard 2 meter breed en verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes
  • Palen waaraan de staafmatten worden bevestigd, op basis van de aangegeven meters en het aantal hoeken (ook flauwe bochten)
  • Afdekdoppen op de paal
  • Bevestingingsmaterialen: afstandhouders, bouten/moeren

  Optionele onderdelen:

  • Kongcrete installatiekit
   • Opvulmiddel binnen 3 minuten hard
  • Snelbeton mortel
   • Droogtijd ongeveer 15 minuten
  • Betonmortel
   • Droogtijd ongeveer 2 uur
  • Voetplaat
   • Wanneer de paal niet in de grond gezet kan worden kan met behulp van de voetplaat de paal op het beton gezet worden (de paal dient 60 cm ingekort te worden)

  Sierhekwerk met sierlijke punt

  Dit sierhekwerk bestaat uit verticale staven, horizontale C-profielen en de bovenzijde van het hekwerk is voorzien van sierlijke punten. De verticale staven hebben een diameter van 7,8mm. De horizontale liggers zijn C-profielen met daarin allemaal gaatjes geboord. De verticale staven worden door de gaatjes geschoven en vervolgens gelast. Dit zorgt voor extra stabiliteit. De sierlijke punten worden met de hand op het hekwerk gelast waardoor kleine afwijkingen kunnen ontstaan. De punten zijn 8 cm hoog. Om het sierhekwerk meer uitstraling te geven is de maaswijdte groter, namelijk 10 cm x 20 cm. De andere sierhekwerken hebben een maaswijdte van 5 cm x 20 cm.

  Hekwerkonline staat voor kwaliteit en daarom laten wij ons sierhekwerk altijd voorzien van een zinklaag en een poedercoating. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat jouw sierhekwerk erg goed tegen alle weersinvloeden kan. Deze twee behandelingen zorgen er met name voor dat er geen roest kan ontstaan. Al onze sierhekwerken worden voorzien van een poedercoating RAL 9005 zwart.

  Toevoeging aan jouw hekwerk

  Maak jouw hekwerk helemaal compleet met een passende dubbele poort of enkele poort die een mooie en veilige toegang tot jouw tuin bieden. Hekwerkonline biedt poorten geschikt voor het sierhekwerk met sierlijke punt zodat deze perfect aansluit op jouw tuinafscheiding.

  Advies op maat?

  Wil je graag meer informatie over onze sierhekwerken voordat je de bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op via Whatsapp, e-mail of telefoon.

  Veelgestelde vragen

  Hoe hoog moet een hek zijn voor kinderen?

  Om te voorkomen dat kinderen toegang hebben of krijgen tot de openbare weg of een vijver moet je hekwerk hoog genoeg zijn. Kinderen houden van klimmen. In de regel geldt dat een hekwerk van 120 centimeter hoog een kind wel tegenhoudt. Heb je echte klimmers? Geen probleem, we kunnen hekwerk leveren tot wel 3 of 4 meter hoogte.

  Wat kost een sierhekwerk?

  Een sierhekwerk is niet per definitie de goedkoopste keuze, wel een zeer elegante keuze. De prijs van sierhekwerk ligt hoger dan een doorsnee hekwerk. Daar krijg je dan ook een elegant en vaak unieker hekwerk voor. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding voor je sierhekwerk.

  Hoe plaats ik een sierhekwerk?

  Een sierhekwerk plaatsen kan je in principe zelf. Sierhekwerk wordt vaak in de voortuin geplaatst en is daardoor niet hoog. De gebruikelijke hoogte ligt rond de 100 centimeter. Het is daardoor licht en handzaam. Speciaal gereedschap is niet noodzakelijk. Uitgebreide handleidingen vind je hier.

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project. 

  Producteigenschappen

  Staal heeft, alvorens dit verzinkt is, de eigenschap dat het gaat roesten. Om deze reden hebben de producten van staal die buiten gebruikt worden behandelingen ondergaan om dit te voorkomen. Zo ook onze hekwerkpanelen, palen en poorten zoals het dubbelstaafmat hekwerk. De producten van staal zijn verzinkt om te voorkomen dat roest optreedt. Daarna zijn deze producten voorzien van een coatlaag: deze biedt extra bescherming en maakt het product zogezegd nog fraaier. Hiermee kan je het product afstemmen qua kleur op de situatie en jouw persoonlijke wensen. Gecoat staal heeft een lange levensduur en is daarmee een duurzame keuze. Gecoate producten hebben daarnaast de eigenschap dat deze in veel omgevingen kunnen worden toegepast: van landelijk tot modern.

  Krassen op de coating

  Het kan voorkomen dat er bij het monteren of tijdens het transporteren, krassen ontstaan op de gecoate delen. Doordat de gecoate producten een zinklaag hebben, welke gaat legeren zodra er een kras of beschadiging aan het oppervlak komt, gaat het product niet roesten bij een beschadiging op de coatlaag. De kras kan je eenvoudig weg werken met een professionele spuitbus. Deze zijn beschikbaar in de kleuren van het hekwerk.

  Kleurverschillen

  Ondanks dat gecoat staal is voorzien van een Uv-filter, kunnen er kleurverschillen optreden – sowieso na verloop van tijd wanneer het product buiten staat. Gecoate producten die verpakt zitten en een plastic folie zoals de looppoorten dienen binnen neergelegd te worden. Door een combinatie zonlicht en vocht wat ontstaat achter de folie krijgt de coatlaag vlekken.

  Lakschade

  Tijdens het transport of tijdens het verzamelen van de producten in ons magazijn kan het zijn dat er lichte lakschade ontstaat. Dit is bij te werken met een spuitbus.

  Producteigenschappen gecoat staal

  Bovenstaande producteneigenschappen zijn kenmerkend voor gecoat staal en geven het de unieke uitstraling waar het bekend om staat. De producteigenschappen kunnen ten onrechte gezien worden als verminderde kwaliteit. Dit is echter niet het geval en bij Hekwerkonline vinden wij het belangrijk om onze klanten hierover van te voren informeren zodat je niet verrast wordt. Indien de bestelde producten één of meerdere van de eerder genoemde producteigenschappen vertonen, beschouwen wij dit als een eigenschap van het product en niet als grond voor reclamatie.