Sierhekwerk Aurora compleet pakket

Vanaf 69,08
(incl. btw)
Waardering:
93%
Aurora 2m x 1.2m
Sierhekwerk Aurora compleet pakket
Waardering:
93%
Sierhekwerk Aurora compleet pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
10-12 weken
SKU
005453-38

Vanaf 247,80

Aan 567,55

Uw aanpassing
Aurora 2m x 1.2m
Sierhekwerk Aurora compleet pakket

Op voorraad

247,80

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Alles in één keer in huis met dit sierhekwerk Aurora compleet pakket

  Sierhekwerk wordt steeds vaker gebruikt als tuin- en erfafscheiding. Door de ruimte tussen de spijlen creëer je namelijk optisch veel ruimte in je tuin. Wanneer je een compleet pakket bestelt, worden de aantallen aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Een standaard pakket bestaat uit:

  • Sierhek Aurora
  • Sierpaal Aurora
  • Afdekdoppen op de paal
  • Bevestigingsmateriaal om het hekwerk aan de paal te plaatsen

  Optionele onderdelen:

  • Kongcrete installatiekit om de paal te fixeren
  • Betonmortel voor het vastzetten van de palen in de grond
  • Snelbeton mortel Om de paal in de grond te fixeren
  • Enkele tuinpoort om het hekwerk mooi af te maken

  Sierhekwerk Aurora

  Een sierhekwerk Aurora van Hekwerkonline bestaat uit verschillende spijlen die aan elkaar gelast zijn. Doordat deze spijlen aan elkaar zijn gelast, bieden ze meer stevigheid aan je hekwerk. Dit sierhekwerk is in twee verschillende hoogtes te verkrijgen: 120 cm en 150 cm. Deze hoogtes zorgen ervoor dat het lastig is voor onbevoegden om over het hekwerk te klimmen.

  De staalconstructie zorgt voor veel stevigheid. Omdat de spijlen zijn voorzien van een poedercoating en zinklaag zijn ze zeer goed beschermd tegen weersinvloeden. Hierdoor is het hekwerk zo goed als onderhoudsvrij en kun je ervan uit gaan dat het hekwerk jarenlang meegaat. Hekwerkonline biedt een ideale prijs-kwaliteit verhouding.

  Compleet pakket sierhekwerk Aurora

  Sierhekwerk bestaat uit spijlen en palen waar het sierhekwerk aan gemonteerd wordt. De palen voor sierhekwerk van Hekwerkonline zijn 200 cm lang, ongeacht welke hoogte hekwerk u kiest. De palen worden in de grond geplaatst waardoor het hekwerk stevig staat.

  Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij een compleet pakket sierhekwerk aan. Het pakket wordt zoals gezegd volledig geleverd. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het invoeren van de afmetingen van jouw tuin. De configurator doet het overige werk zodat je zelf niets meer apart hoeft te bestellen. Ten slotte zal je het complete pakket bij jou thuis ontvangen, waarna je zelf alles snel en eenvoudig kunt monteren.

  Toevoeging aan jouw sierhekwerk Aurora

  Wil je de toegang van jouw tuin nog meer beperken? Maak dan het hekwerk af met een passende sierpoort Aurora. Hekwerkonline biedt poorten in dezelfde stijl als het hekwerk zodat deze perfect passen bij jouw tuinafscheiding.

  Hulp nodig bij bestellen?

  Neem dan direct contact met ons op! Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag via WhatsApp of via de chat.

  Veelgestelde vragen

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.