Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Tuinschermen

Tuinschermen in elke houtsoort die je wenst. Neem snel een kijkje!

1-24 van 69 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-24 van 69 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Tuinschermen van Hekwerkonline

Er zijn veel verschillende manieren om een erfafscheiding te maken. Met tuinschermen creëer je bijvoorbeeld een mooie schutting. De tuinschermen in ons assortiment zijn in verschillende typen hout en diverse hoogtes leverbaar. Kies het aantal planken voor jouw scherm en bepaal je hoogte. Zo stel je zelf een schutting samen die voldoet aan jouw wensen.

Onze tuinschermen zijn van hoge kwaliteit en bieden je de privacy die je zoekt. De standaardmaat van de tuinschermen is 180 cm breed en de hoogte is naar wens te bestellen. Kortom, voor iedere tuin hebben wij een passend tuinscherm.

Soorten tuinschermen

Hekwerkonline heeft een groot assortiment aan tuinschermen. Eigenlijk kunnen we op dit gebied stellen dat we voor ieder wat wil hebben: er valt voor tuinschermen veel te kiezen. Zo kan je denken aan de mate van privacy: we hebben schermen waar je niet doorheen kan kijken, schermen met een beetje zicht of gaaspanelen bijvoorbeeld, waar je doorheen kan kijken. Ook qua houtsoort kan je bij Hekwerkonline uit vele opties kiezen. De onderstaande houtsoorten hebben wij in de vorm van een tuinscherm:

De kleur of houtsoort is erg bepalend voor de uitstraling van je tuinschutting. Uiteindelijk wint vaak smaak het.

Ok qua type tuinscherm heb je bij ons een ruime keuze. We hebben lage en hoge schermen. Strakke tuinschermen of wat meer landelijk. En dan hebben we nog de wat luxere varianten zoals het elan tuinscherm of het rhombus tuinscherm.

Het plaatsen van tuinschermen

Er zijn meerdere manieren om tuinschermen in je tuin te plaatsen. Op dit moment worden de betonnen schuttingpalen het meest gebruikt. Door gebruik te maken van deze betonnen schuttingpalen en betonnen schutting platenanelen, creëer je een duurzaam tuinscherm. De betonnen onderplaat wordt in/op de grond geplaatst en het tuinscherm komt een paar centimeter boven de onderplaat. Hierdoor komt het scherm niet in aanraking met de aarde, waardoor deze een stuk langer meegaat. Het plaatsen van tuinschermen kan je eenvoudig zelf doen. Voor de montage heb je geen speciale gereedschappen nodig.

Een passende tuinpoort of tuindeur

Bij ieder type tuin scherm heeft Hekwerkonline een passende tuinpoort (ook wel tuindeur). Evenals de tuinschermen zelf, zijn deze poorten ook in verschillende soorten hout verkrijgbaar. Wij bieden de poorten in verschillende breedtes. Zo maak je van jouw tuinafscheiding een mooi geheel en kun je de hele zomer comfortabel genieten van je tuin. De poorten matchen dus perfect bij de tuinschermen qua look en feel en zijn verkrijgbaar in breedtes van 90 tot 150 cm.

Tuinscherm laten bezorgen

Bij Hekwerkonline zorgen we dat je bestelling snel geleverd wordt. Met onze eigen bussen brengen we elke dag vele bestellingen met tuinschermen bij onze klanten. Onze bezorgers zetten de producten neer waar je dat wenst – in redelijkheid. Indien je bestelling tuinschermen te zwaar wordt, leveren wij met een transportpartner. Die bezorgd jou tuinschermen tot op de stoep. Wil je je tuinschermen afhalen? Ook geen probleem. Geef bij het bestellen aan wanneer je dit wil doen en het kan geheel gratis.

Schutting panelen

Voor jouw tuinscherm kun je kiezen uit verschillende hoeveelheden schuttingplanken. Met het aantal schutting planken bepaal je zelf hoe jouw tuinscherm eruit komt te zien. Zo bieden wij schermen met 17, 19, 21 en 23 schuttingpanelen aan. Tevens hebben wij de luxere schermen die nog meer planken bevatten. Het aantal planken is bepalend in hoeverre je door het tuin scherm heen kan kijken. Des te meer planken het scherm bevat, des te minder inkijk heb jij in je tuin.

Tuinschermen bestellen bij Hekwerkonline

Heb je een tuinscherm met schuttingpanelen gevonden welke past bij jouw wensen? Bestel deze dan gemakkelijk online. Bij Hekwerkonline heb je jouw scherm al binnen 3-5 werkdagen in huis. Daarbij ben je verzekerd van een tuinscherm met lange levensduur, onze tuinschermen gaan wel 10 jaar mee. Met onze kennis en ervaring bieden we onze klanten uitsluitend de beste producten en uitstekende service van tuinschermen.

Stel je vragen over onze tuinschermen

Wil je graag passend advies ontvangen over tuinschermen voor in jouw tuin? We denken graag met je mee. Op basis van jouw voorkeuren en de mogelijkheden van onze tuinschermen, kiezen we de optie die perfect aansluit op jouw wensen. Wil je meer informatie ontvangen over de schermen van Hekwerkonline? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

 
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.