Rieten schutting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rieten schutting

Een schutting is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het is namelijk een tuinafscheiding tussen jou en jouw buren, waardoor je niet bij elkaar in de tuin kan kijken. Ook andere mensen worden buiten jouw tuin gehouden, waardoor een stuk meer privacy hebt. En zeg nou zelf: wie houdt er niet van privacy? Een schutting kun je daarbij zo mooi maken als je zelf wil, want er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Houd jij van een strakke schutting of wil je liever een natuurlijke uitstraling creëren in de tuin? Het kan allemaal! Bekijk het assortiment van Hekwerkonline eens.

Een rieten schutting als sierschutting

Een rieten schutting zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de tuin. Je kunt de tuin natuurlijk zo gezellig maken als je zelf wilt, maar met een rieten schutting ben je al goed op weg. De rietmatten van de rieten schutting zijn gemaakt van het onderste gedeelte van rietstengels. Hierdoor is het een goedkope schutting die daarbij wel 5 tot 8 jaar mee gaat. Het is dus kort gezegd een makkelijke optie voor een schutting met daarbij direct een mooie uitstraling.

Het voordeel van riet

De rieten schutting moet echter wel ergens aan bevestigd worden om zo stevig te staan. Maak het bijvoorbeeld vast aan verschillende stevige palen of aan een wand achter de schutting. Het voordeel van riet is dat het goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijk oplossing voor een tuinafscheiding. Vind je de hele tuin vol riet een beetje te veel? Voor het riet kun je nog verschillende soorten planten en bloemen plaatsen. Hierdoor maak je de tuin helemaal af en ligt de focus niet per se op het riet. Wat voor bloemen hebben jouw voorkeur?

Rieten schuttingen bestellen

Wil je een natuurlijke schutting? Bekijk dan eens onze schuttingen in ons assortiment. Er zijn veel verschillende mogelijkheden te bedenken om van jouw tuin weer een gezellige plek te maken, maar je je weer even terug kunt trekken met een boek, zonder dat iedereen bij jou naar binnen kan kijken. Vooral in de lente en zomermaanden moet de tuin een fijne plek zijn om veel tijd door te brengen, alleen, met je gezin en met je familie en vrienden. Een schutting kun je gemakkelijk bij ons bestellen, waarnaar het al binnen 3 tot 5 dagen bezorgd wordt. Je kunt dus vrijwel direct aan de slag.

Meer weten over ons assortiment?

Heb je nog vragen over de schuttingen en het hekwerk uit ons assortiment? Neem dan allereerst even contact op met onze klantenservice. Onze specialisten kunnen je meer vertellen over onze producten en zullen je goed adviseren. Daarbij kunnen ze je al jouw vragen beantwoorden. Je kunt ze gerust even bellen, mailen of appen.

Hulp Nodig?