Douglas houten schutting

Wil je een douglas schutting kopen? Hiervoor ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Wij hebben de douglas schuttingen altijd op voorraad liggen in ons magazijn in Enschede. Een schutting van douglas hout heeft ee

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kenmerken van de douglas schutting

Douglas hout is één van de duurzaamste houtsoorten van Europa. Het hout is van zijn natuurlijke kleur roze-achtig welke zorgt voor een warme uitstraling. In de buitenlucht zal de kleur vergrijzen, naar een grijzigere tint. Dit is één van de kenmerken van douglas hout en gaat niet ten koste van de levensduur van het hout. De schutting gemaakt van douglas hout is erg geschikt voor de verschillende weersomstandigheden in Nederland. Zo is het douglas tuinscherm bestendig tegen zowel de felle zon als een harde regenbui.

Geschaafde schutting van douglas hout

Douglas houten schuttingen zijn er in twee verschillende soorten: geschaafde en fijn bezaagde schuttingen. Het verschil tussen de twee soorten douglas houten schuttingen is de structuur van het oppervlak. Het fijn bezaagde hout heeft een ruwer oppervlak waardoor deze er robuust uitziet. Wil je liever een douglas tuinscherm met een strakkere uitstraling? Kies dan voor het geschaafde douglashout. Bij Hekwerkonline bieden wij standaard alleen het geschaafde douglas hout aan.

Andere soorten houten schuttingen

Wil je geen douglas schutting, maar graag een ander soort schutting? Bij Hekwerkonline bieden wij ook andere schuttingen dan de schuttingen van douglas hout. Zo bieden wij ook:

  • Hout beton schuttingen
  • Hout hout schuttingen
  • Bamboe schuttingen
  • Meer weten over de douglas houten schuttingen van Hekwerkonline?

    Wil je meer weten over de douglas houten schuttingen van Hekwerkonline? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Jouw douglas houten schutting bestel je gemakkelijk bij Hekwerkonline. Met de service van Hekwerkonline wordt de douglas schutting gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd waarna je deze zelf in elkaar kunt zetten. Geen tijd om zelf te monteren, uiteraard staan onze montage team klaar om te helpen.

    Hulp Nodig?