Betongaas schutting

Een betongaas schutting is wellicht één van die opties bij de keuze van een tuinafscheiding. Deze betongaas schutting zorgt voor een goede erfafscheiding waarbij je geen ingesloten gevoel krijgt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Betongaas schutting

Is het de hoogste tijd voor een nieuwe schutting? Of heb je nog helemaal geen tuinafscheiding staan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met verschillende soorten hekwerk, schuttingen, schanskorven, tuinpoorten en complete pakketten. Welke schutting of welk hekwerk je gaat kopen hangt natuurlijk ook af van je buren. Als je samen besluit om een hekwerk te bestellen, moeten jullie het er allemaal mee eens zijn. Bedenk daarom van tevoren goed wat jou of jullie wensen zijn, zodat je gericht kan zoeken.

De uitstraling van een betongaas schutting

Een betongaas schutting is wellicht één van die opties. Deze betongaas schutting zorgt voor een goede erfafscheiding waarbij je geen ingesloten gevoel krijgt. Bij een houten schutting voelt het misschien alsof je helemaal tussen houten tuinschermen zit. Met een betongaas schutting kun je nog genoeg om je heen zien. Deze schutting kun je natuurlijk alsnog dicht laten groeien met veel beplanting ervoor, zoals een klimopplant. Echter duurt het wel even voordat de klimop zijn weg heeft gevonden via de betongaas schutting. Er zijn ook genoeg mogelijkheden met deze betongaas schutting, want je kunt natuurlijk het betongaas afwisselen met een houten tuinscherm, zodat er wel delen zijn die goed afgeschermd worden.

Een groene erfafscheiding

Een betongaas schutting is daarbij gemakkelijk te plaatsen en het onderhoud er van is helemaal gemakkelijk. Kies jij voor deze groene erfafscheiding? Dan is het wel belangrijk om de planten er omheen goed te onderhouden. Zodra het betongaas goed bedekt is met planten heb jij voldoende privacy in de tuin om heerlijk in de tuin een boek te lezen of even van het lekkere weer te genieten. Wat wil je nog meer?

Online bestellingen plaatsen

Wat voor soort schutting of hekwerk wil jij graag in de tuin? Bekijk dan eens rustig ons assortiment en kies wat passends uit. De prijs hangt natuurlijk helemaal af van het soort schutting en het aantal meter dat je nodig hebt. Wanneer je dus samen met je buren een schutting aan gaat schaffen, scheelt dit jou weer in kosten. Het is maar net wat jij er voor over hebt. Zodra je een schutting hebt gekozen uit het assortiment van Hekwerkonline, kun je dit gemakkelijk bij ons bestellen. Plaats een online bestelling, vul al je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt je bestelling vervolgens binnen 3 tot 5 werkdagen thuis verwachten, zodat je direct aan de slag kunt met het plaatsen er van.

Vragen over Hekwerkonline

Heb je nog vragen over onze producten? De specialisten van de klantenservice helpen je graag verder. Bel onze specialisten dus gerust even op, stuur een email of een whatsapp bericht en zij kunnen al je vragen beantwoorden. Wij helpen je graag verder!

Hulp Nodig?