Afdeklat

Heb je een afdeklat nodig voor jouw schutting? Bekijk het assortiment van Hekwerkonline en bestel een afdeklat.

3 producten

Filter
per pagina
 1. Afdeklat Douglas hout lengte 180 cm
  Afdeklat douglas hout 180 cm

  Op zoek naar een strakke mooi afgewerkte schutting? Wij bieden je een afdeklat aan die even lang is al een schuttingpaneel. Hierdoor is het eenvoudig om de afdeklat te monteren.

 2. Afdeklat grenen hout lengte 180 cm
  Afdeklat grenen hout 180 cm

  Op zoek naar een mooie strakke afwerking van je schutting? Wij bieden een afdeklat die even lang is als een schuttingpaneel.

 3. Afdeklat zwart grenen | lengte 180 cm
  Afdeklat zwart grenen | lengte 180 cm

  Op zoek naar een mooie strakke afwerking van je schutting in het zwart? Wij bieden een afdeklat aan die even lang is als een schuttingpaneel in het zwart.

3 producten

Filter
per pagina

Afdeklat voor jouw schutting

Staat er sinds kort een nieuwe schutting jouw tuin, maar ben je eigenlijk nog niet helemaal tevreden? Dan is het een goed idee om een afdeklat te plaatsen. Door deze afdeklat wordt jouw schutting of tuinscherm helemaal afgewerkt en afgedekt. Het resultaat zal daarna adembenemend zijn, waardoor je met een voldaan gevoel weer in de tuin kunt genieten van het mooie weer. Benieuwd naar de afdeklatten uit ons assortiment? Je vindt ze hier!

Verschillende soorten afdeklat

Wat voor schutting heb jij uitgekozen? Een hardhouten schutting, een grenen schutting of wellicht een houten schutting. Voor deze specifieke schuttingen bieden wij verschillende soorten afdeklatten. Hierdoor kun je dus de afdeklat ook goed matchen met jouw schutting, waardoor het een mooi geheel wordt. Niet alleen is de afdeklat decoratief, maar het is ook nog eens functioneel. De afdeklat beschermt je schutting en tuinscherm tegen regen. Hierdoor blijft de kwaliteit van je schutting langer goed, waardoor het een stuk duurzamer wordt.

Afdeklat en schutting

De lente van de afdeklat is 180 cm. Hierdoor is de afdeklat geschikt voor rechte tuinschermen. Aan de hand van het aantal meter schutting kun je ook bepalen hoeveel meter afdeklat je nodig hebt. Zodra je dit weet kun je de afdeklat bestellen bij Hekwerkonline. Wil je vervolgens nog meer producten bestellen voor in jouw tuin? Of had je eigenlijk nog helemaal geen schutting geplaatst? Dan kun je ook de schutting gelijk in je order plaatsen. Je ontvangt in dit geval alle onderdelen gelijk in huis, waardoor je direct bezig kunt met het plaatsen van jouw schutting of tuinscherm met afdeklat. Het wordt direct een mooi afgewerkt geheel en je tuinscherm wordt direct beschermd tegen de eventuele regen die kan gaan vallen in de tussentijd dat je anders nog geen afdeklat zou hebben.

Online bestellen bij Hekwerkonline

Zodra je een afdeklat hebt gevonden die jij wel graag op jouw schutting wil plaatsen, kun je dit online bestellen. Zodra wij jouw order binnen hebben, gaan wij voor jou aan de slag. Je bestelling ontvang je vervolgens binnen 3 tot 5 werkdagen. De afdeklat kun je daarna direct gaan plaatsen, zodat alles er weer netjes uitziet.

Meer weten over een afdeklat?

Heb je een brandende vraag over één van onze afdeklatten? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring, dus kunnen jou goed op weg helpen bij het bestellen van de juiste afdeklat. Wij zijn telefonisch te bereiken, maar je kunt ons ook een chatbericht of email sturen. Tijdens kantooruren zullen wij je dan zo goed mogelijk te woord staan, zodat jij een juiste beslissing kunt maken omtrent de afdeklat voor in jouw tuin.

Hulp Nodig?