Afdeklat

Heb je een afdeklat nodig voor jouw schutting? Het assortiment van Hekwerkonline biedt plaats aan meerdere varianten van dit accessoire. Welke uitvoeringen van de afdeklat dat zijn, vind je op deze pagina.

4 producten

Filter
per pagina
 1. Afdeklat zwart grenen | lengte 180 cm
  Afdeklat zwart grenen hout | lengte 180 cm

  Op zoek naar een mooie strakke afwerking van je schutting in het zwart? Wij bieden een afdeklat aan die even lang is als een schuttingpaneel in het zwart.

 2. Afdeklat Douglas hout lengte 180 cm
  Afdeklat douglas hout | lengte 180 cm

  Op zoek naar een strakke mooi afgewerkte schutting? Wij bieden je een afdeklat aan die even lang is al een schuttingpaneel. Hierdoor is het eenvoudig om de afdeklat te monteren.

 3. Afdeklat Douglas hout lengte 180 cm
  Afdeklat Red Class hout | lengte 180 cm

  Op zoek naar een strakke mooi afgewerkte schutting? Wij bieden je een afdeklat aan die even lang is al een schuttingpaneel. Hierdoor is het eenvoudig om de afdeklat te monteren.

4 producten

Filter
per pagina

Afdeklat voor jouw schutting

Staat er sindskort een nieuwe schutting in jouw tuin, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Dan is het een goed idee om een afdeklat te plaatsen. Dankzij deze afdeklat wordt jouw schutting of tuinscherm volledig afgewerkt en afgedekt. Het resultaat zal daarna adembenemend zijn, waardoor je weer met een voldaan gevoel in de tuin kunt genieten van het mooie weer.

Verschillende soorten afdeklatten

Afhankelijk van de schutting die jij in je bezit hebt, bieden wij verschillende soorten afdeklatten aan. Hierdoor kun je de afdeklat van jouw voorkeur goed matchen met jouw schutting, waardoor het een mooi geheel wordt. Niet alleen is de afdeklat decoratief, maar het is ook nog eens functioneel. Afdeklatten beschermen jouw schutting of tuinscherm tegen regendruppels. Hierdoor blijft de kwaliteit van je schutting langer goed, waardoor het een stuk duurzamer geheel wordt.

Afdeklat en schutting

De lengte van de afdeklat is standaard 180 cm. Hierdoor is de afdeklat met name geschikt voor rechte tuinschermen. Aan de hand van de lengte van jouw schutting, kun je bepalen hoeveel meter afdeklat je nodig hebt. Wil je eerst een hekwerk uitzoeken voordat je je order afrondt? Dan kun je ook direct een schutting bestellen. Zo ontvang je alle onderdelen in één keer, waardoor je direct bezig kunt met het plaatsen van jouw schutting met afdeklat. Zo wordt het direct een mooi afgewerkt geheel en wordt je direct beschermd tegen de eventuele regen die anders in de tussentijd zou vallen.

Online bestellen bij Hekwerkonline

Zodra je een afdeklat hebt gevonden die je wilt combineren met jouw schutting, kun je dit gemakkelijk online bestellen bij Hekwerkonline. Zodra wij jouw order binnen hebben, gaan wij meteen voor je bezig. Vervolgens ontvang je binnen 3 tot 5 werkdagen je bestelling. Daarna kun je direct je afdeklat gaan plaatsen, zodat alles er weer netjes uitziet.

Meer weten over een afdeklat?

Heb je een vraag over één van onze afdeklatten? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring, dus kunnen we jou goed op weg helpen bij het bestellen van de juiste afdeklat. Wij zijn telefonisch te bereiken, maar je kunt ons ook een chatbericht of e-mail sturen. Tijdens kantooruren zullen wij je dan zo goed mogelijk te woord staan, zodat jij niet lang hoeft te wachten op het maken van een beslissing.

Hulp Nodig?