Schuifpoort Premium 600 cm breed

Onze prijs 6.499,95
(incl. btw)
Levertijd
3-5 weken
SKU
SP600cm
Onze prijs 6.499,95
Levertijd: 3-5 weken
 • Beoordeling 9,4  uit meer dan 2.000 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

De schuifpoort premium 600cm breed van Hekwerkonline!

Naast looppoorten en draaipoorten is Hekwerkonline ook gespecialiseerd in schuifpoorten.Wij bieden handbediende en elektrischbiende poorten aan. Een schuifpoort is sterk en robuust en kan hierdoor voor veel toepassingen gebruikt worden. Schuifpoorten zijn bij Hekwerkonline beschikbaar in een aantal verschillende varianten, maten en kleuren.

Afmetingen  en kleuren

De premium schuifpoorten van Hekwerkonline zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. De standaard hoogte en breedte maten worden hieronder weergegeven. De standaard kleuren zijn RAL6009, RAL7016 en RAL9005. 

Hoogte:

 • 100cm
 • 120cm
 • 180cm
 • 200cm

Breedte: 

Door de verschillende hoogte en breedte maten zijn de toepassingen voor de schuifpoorten grenzeloos. De lagere schuifpoorten worden veel gebruikt door particulieren, bijvoorbeeld voor het afscheiden van een oprit. De hogere schuifpoorten worden vaak gebruikt bij industriële toepassingen, bijvoorbeeld als afscheiding van een bedrijventerrein. 

Elektrische schuifpoort

Een elektrische schuifpoort of toch een handbediende versie? De keuze is uiteraard aan jou: hoeveel gemak wens je? Wij van Hekwerkonline kunnen je uiteraard wel helpen om de keuze te onderbouwen en daarmee wat eenvoudiger te maken. Wij denken dat in ieder geval een viertal beweegredenen belangrijk zijn voor de uiteindelijke keuze. Zie hier een drietal punten om een gedegen keuze te maken voor een elektrische of handbediende vrijdragende schuifpoort:

 • Je budget: een handbediende schuifpoort is qua prijsstelling ruwweg 50% van de elektrische variant, een belangrijke beïnvloeding van je beslissing
 • Gemak: wil je als je de oprit oprijdt na een lange werkdag gemak en in de auto blijven zitten en de schuifport openen met de app op de mobiel of toch uitstappen…
 • Frequentie van gebruik: komt de poort langs een bedrijfspand waar constant in- en uitgereden wordt of bij een voetbalveld waar de grasmaaier een keer per week z’n werk moet doen

De elektrische systemen van Hekwerkonline zijn van hoogwaardige kwaliteit en dus betrouwbaar. Dat is wat je mag verwachten van een elektrische poortopener: die moet ten aller tijde naar behoren werken!

Opties bij de schuifpoort

De schuifpoorten van Hekwerkonline zijn aan te vullen met de volgende opties:

Met de bovenstaande opties maak je de poort passend aan je persoonlijke wensen.

Montage van de schuifpoort

Het monteren (en daarna eventueel elektrisch installeren) van een vrijdragende schuifpoort is geen alledaagse klus, helemaal niet voor particulieren. Daarom rijden wij aan indien je een schuifpoort besteld bij Hekwerkonline, deze aankoopt met deskundige en professionele montage en installatie. Zelf installeren of laten installeren? Geen probleem uiteraard. Wij leveren de gevraagde schuifpoort op iedere gewenste locatie.

Advies nodig?

Heb je vragen over onze premium schuifpoort? Of wil je advies over de constructie, montage of levering? De medewerkers van Hekwerkonline zijn elke dag telefonisch (085 - 1301947) en via email (info@hekwerkonline.nl) bereikbaar om alle vragen die je hebt te beantwoorden. 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Schuifpoort Premium 600 cm breed
U plaatst een review over:Schuifpoort Premium 600 cm breed
Uw waardering