Schuifpoort Premium 500 cm breed

Onze prijs 4.645,00
(incl. btw)
Waardering:
100%
Schuifpoort Premium 500 cm breed
Schuifpoort Premium 500 cm breed
Waardering:
100%
Zonder montage
Montage en elektrische installatie van de schuifpoort
Levertijd
3-5 weken
SKU
SP500cm
Onze prijs 4.645,00

Let op! Dit product kan niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

De schuifpoort premium 500cm breed van Hekwerkonline!

Naast looppoorten en draaipoorten is Hekwerkonline ook gespecialiseerd in schuifpoorten.Wij bieden handbediende en elektrischbiende poorten aan. Een schuifpoort is sterk en robuust en kan hierdoor voor veel toepassingen gebruikt worden. Schuifpoorten zijn bij Hekwerkonline beschikbaar in een aantal verschillende varianten, maten en kleuren.

Afmetingen  en kleuren

De premium schuifpoorten van Hekwerkonline zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. De standaard hoogte en breedte maten worden hieronder weergegeven. De standaard kleuren zijn RAL6009, RAL7016 en RAL9005. 

Hoogte:

  • 100cm
  • 120cm
  • 180cm
  • 200cm

Breedte: 

Door de verschillende hoogte en breedte maten zijn de toepassingen voor de schuifpoorten grenzeloos. De lagere schuifpoorten worden veel gebruikt door particulieren, bijvoorbeeld voor het afscheiden van een oprit. De hogere schuifpoorten worden vaak gebruikt bij industriële toepassingen, bijvoorbeeld als afscheiding van een bedrijventerrein. 

Elektrische schuifpoort

Een elektrische schuifpoort of toch een handbediende versie? De keuze is uiteraard aan jou: hoeveel gemak wens je? Wij van Hekwerkonline kunnen je uiteraard wel helpen om de keuze te onderbouwen en daarmee wat eenvoudiger te maken. Wij denken dat in ieder geval een viertal beweegredenen belangrijk zijn voor de uiteindelijke keuze. Zie hier een drietal punten om een gedegen keuze te maken voor een elektrische of handbediende vrijdragende schuifpoort:

  • Je budget: een handbediende schuifpoort is qua prijsstelling ruwweg 50% van de elektrische variant, een belangrijke beïnvloeding van je beslissing
  • Gemak: wil je als je de oprit oprijdt na een lange werkdag gemak en in de auto blijven zitten en de schuifport openen met de app op de mobiel of toch uitstappen…
  • Frequentie van gebruik: komt de poort langs een bedrijfspand waar constant in- en uitgereden wordt of bij een voetbalveld waar de grasmaaier een keer per week z’n werk moet doen

De elektrische systemen van Hekwerkonline zijn van hoogwaardige kwaliteit en dus betrouwbaar. Dat is wat je mag verwachten van een elektrische poortopener: die moet ten aller tijde naar behoren werken!

Opties bij de schuifpoort

De schuifpoorten van Hekwerkonline zijn aan te vullen met de volgende opties:

Met de bovenstaande opties maak je de poort passend aan je persoonlijke wensen.

Montage van de schuifpoort

Het monteren (en daarna eventueel elektrisch installeren) van een vrijdragende schuifpoort is geen alledaagse klus, helemaal niet voor particulieren. Daarom rijden wij aan indien je een schuifpoort besteld bij Hekwerkonline, deze aankoopt met deskundige en professionele montage en installatie. Zelf installeren of laten installeren? Geen probleem uiteraard. Wij leveren de gevraagde schuifpoort op iedere gewenste locatie.

Advies nodig?

Heb je vragen over onze premium schuifpoort? Of wil je advies over de constructie, montage of levering? De medewerkers van Hekwerkonline zijn elke dag telefonisch (085 - 1301947) en via email (info@hekwerkonline.nl) bereikbaar om alle vragen die je hebt te beantwoorden. 

Specificaties

Meer informatie
Breedte 500 cm
Schrijf een beoordeling over Schuifpoort Premium 500 cm breed
U plaatst een review over:Schuifpoort Premium 500 cm breed
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een schuifpoort?

Het voordeel van een schuifpoort is dat aan de binnenkant van de erfafscheiding nagenoeg geen ruimte nodig is om een poort te openen. Het bespaart dus de nodige ruimte. Met een elektrische schuifpoort heb je het voordeel dat je niet uit je auto hoeft te stappen om de poort te openen of te sluiten.

Zijn schuifpoorten altijd elektrisch?

Nee, bij Hekwerkonline hebben we schuifpoorten in ons assortiment die zowel elektrisch als handbediend te verkrijgen zijn. De keuze is aan jou. Een handbediende schuifpoort is een perfecte keuze voor een poort die niet frequent gebruikt wordt.

Hoe breed is een schuifpoort?

Schuifpoorten van Hekwerkonline zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan breedtes. De breedte van onze schuifpoorten begint bij 300 centimeter. De breedste schuifpoort hebben wij in onze standaard tot 13 meter. Voor elke toepassing is er dus een schuifpoort verkrijgbaar.

Hoe werkt een vrijdragende schuifpoort?

Een schuifpoort werkt zoals de naam doet vermoeden. De poort maakt – zodra deze wordt geopend – een schuivende beweging. De poort schuift langs het hekwerk en creëert een opening. De handbediende schuifpoort moet je handmatig openen, de elektrische of automatische schuifpoort kan op afstand bediend worden met een telefoon, app of handzender.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?