Rotsmotief Nobifix hout beton schutting

Vanaf 151,33
(incl. btw)
Waardering:
100%
Rotsmotief Nobifix hout beton schutting
Rotsmotief Nobifix hout beton schutting
Waardering:
100%
Rotsmotief Nobifix hout beton schutting aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
005453-56

Vanaf 417,10

Aan 961,28

Uw aanpassing
Rotsmotief Nobifix hout beton schutting
Rotsmotief Nobifix hout beton schutting

Op voorraad

417,10

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Rotsmotief Nobifix hout beton schutting 

  De Rotsmotief Nobifix hout beton schutting – ook wel luxe schutting genoemd – heeft een luxueuze uitstraling. Dat komt in eerste instantie doordat deze schutting wordt uitgevoerd met houten tuinschermen zonder doorkijk en gecoate betondelen. Daarnaast geeft de rotsmotief hout beton schutting met nobifix schermen een wel heel fraai resultaat. Het bruin geïmpregneerde hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling en past in elke setting. Nobifix, wat is dat dan? De afbeeldingen spreken voor zich: het is een prachtige bruine houten schutting. En wat is het dan exact? Het is (veelal grenen) geïmpregneerd hout wat hierdoor de typische kleurstelling krijgt en daarmee uiterst duurzaam is.

  Compleet pakket nobifix schutting rotsmotief betonplaat

  Hekwerkonline staat gelijk aan kwaliteit en service, dit noemen wij ook wel Grenzeloos gemak. Dit concept proberen wij ook na te streven in de wijze van bestellen: via een handige configurator. Dit is een hele gemakkelijke tool waar je – ook zonder kennis van rotsmotief schuttingen – de gewenste producten mee kan bestellen. Ook voor bruin geïmpregneerde rotsmotief schuttingen hebben we deze configurator gemaakt. Met het selecteren van de hoogte van de schutting, het aantal meters Nobifix en het aantal hoeken geeft de configurator automatisch de benodigde producten. Dit noemen we ook wel een compleet pakket. Selecteer tot slot of je het geheel gemonteerd wil hebben en of de Nobifix (bruin geïmpregneerde schutting) gehaald of gebracht dient te worden en je bent klaar. Het complete pakket Nobifix rots motief schutting bestaat in ieder geval uit de onderstaande producten:

  • Houten tuinschermen van bruin geïmpregneerd hout (Nobifix) van 180 x 130 centimeter
  • Gecoate betonnen palen
  • Gecoate betonplaten met rotsmotief
  • Bevestigingsmateriaal
  • Betonnen afdeklat
  • Bruin geïmpregneerde afdeklat (Nobifix)

  Binnen het complete pakket, en dus ingebouwd in de configurator, kan de rots motief bruin geïmpregneerde schutting aan de persoonlijke wensen van jou worden aangepast. Zo kan je de keuze maken tussen lichtgrijs beton of betondelen van antraciet. Op deze wijze geeft je de persoonlijke kleur aan de palen, onderplaten met rotsmotief en de betonnen afdekkap. Daarnaast kan je kiezen uit een aantal planken. Hoe meer planken, des te minder doorkijk en dus meer privacy. Voor het Nobifix compleet pakket rotsmotief schutting kan je kiezen uit 21 en 23 planken tuinschermen. Uiteraard krijg je met het kiezen van het aantal hoeken de juiste palen.

  Extra opties voor bruin geïmpregneerde rotsmotief schutting

  De Nobifix (ook wel bruin geïmpregneerd genoemd) rotsmotief hout beton schutting kan worden aangevuld met een heel aantal opties. Opties om je schutting te verfraaien, maar ook opties van meer praktische aard. Zo geeft de configurator de mogelijkheid voor een tuinpoort. De tuinpoort is dan weer beschikbaar in een aantal breedtes. Daarnaast zijn er keuzemogelijkheden beschikbaar op onze website voor het Nobifix rotsmotief schutting pakket. Hieronder staan een aantal opties opgesomd:

  • Betonmortel in een aantal varianten, bijvoorbeeld de rapid mix
  • Verlengde betonpalen voor een tuin met hoogteverschil
  • Handgemaakte bloempotten die de schutting nog meer verfraaien

  Hekwerkonline, de keuze voor Nobifix

  Schuttingen met Nobifix bruin geïmpregneerd hout en rotsmotief onderplaten? Bij Hekwerkonline weten we ook met deze behoefte wel raad. Leveren doe we uit voorraad en bij jou op de stoep. Wil je de producten liever door ons laten monteren? Ook dat is geen probleem. Wij hebben een eigen montage dienst en monteren in heel Nederland, doorgaans met een week of 3 tot 5 na opdracht.

  Voor meer advies omtrent een rotsmotief schutting met bruin geïmpregneerd hout – Nobifix – zijn wij dagelijks bereikbaar via email of telefoon.

  Veelgestelde vragen

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren.