Rotsmotief douglas hout beton schutting

Vanaf 157,50
(incl. btw)
Waardering:
91%
Douglas hout beton schutting pakket
Rotsmotief douglas hout beton schutting
Waardering:
91%
Rotsmotief douglas hout beton schutting aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
005453-35

Vanaf 345,65

Aan 935,18

Uw aanpassing
Douglas hout beton schutting pakket
Rotsmotief douglas hout beton schutting

Op voorraad

345,65

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Een luxe hout beton schutting met rotsmotief betonplaat 

  Een schutting met rotsmotief en luxe uitstraling? Dan zijn deze schuttingen van beton en hout iets voor jou! Bij deze schuttingen is het beton een prominent onderdeel van de tuinafscheiding. Deze hout beton schutting bestaat uit betonplaten met een hoogte van plusminus 75 centimeter en een houten tuinscherm van ongeveer 130 centimeter hoog. Hierdoor creëer je een tuinafscheiding die in totaal ongeveer 200 centimeter hoog is inclusief houten afdekkap.

  Compleet schutting douglas met hoge betonplaat

  Hekwerkonline biedt jou een compleet pakket voor een luxe hout beton schutting met hoge betonplaat. Dit pakket bevat alle benodigde onderdelen voor jouw nieuwe tuinafscheiding. Deze kun jij vervolgens vrij eenvoudig in jouw eigen tuin plaatsen. Het schutting douglas pakket wordt aangepast op de door jouw ingevulde afmetingen van jouw tuin. Het pakket bevat standaard de volgende onderdelen:

  • Douglas tuinschermen 180 x 130 cm
  • Schutting betonpalen in de opties licht grijs en antraciet. Hier zullen de tuinschermen aan worden bevestigd. Het aantal palen wordt bepaald op basis van de aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin.
  • Betonplaten in de opties licht
  • grijs en antraciet. Totaal 72 - 75 cm hoog
  • Houten afdekkap van douglas
  • Betonnen luxe afdekkap
  • Bevestigingsmaterialen: beslag

  Binnen dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 21 planks (19 + 2) en 23 planks (21 + 2) aan. 

  Extra opties voor jouw schutting douglas

  Om jouw tuinafscheiding aan te passen aan jouw persoonlijke wensen is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan de douglas schutting. Hierbij heb je de mogelijkheid uit:

  • Kongcrete installatiekit klein of betonmortel om de betonpalen nog steviger mee in de grond te bevestigen.
  • Douglas poort voor een chique toegang tot jouw tuin.
  • Tuinpoort kozijn van douglas hout. Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventuele pluggen. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.
  • Deurklink met rozetten om te bevestigen aan de poort.

  Jouw nieuwe douglas hout beton schutting van Hekwerkonline

  Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen en daardoor kunnen wij jou de allerbeste kwaliteit schuttingen van douglas bieden. Naast douglas hout beton schuttingen, biedt Hekwerkonline ook een compleet pakket voor een grenen hout beton schutting en voor een hout beton schutting van zwart grenen. Bestel nu eenvoudig en snel jouw nieuwe en stevige schutting douglas online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige schutting douglas pakket op het gewenste moment bij jou thuis. Ben je er nog niet helemaal uit welke tuinafscheiding het best past in jouw tuin? Bekijk hier ons volledige aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven. Heb je specifieke vragen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op over de schutting douglas.

   

  Veelgestelde vragen

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren.