Rotsmotief douglas hout beton schutting

Vanaf 176,95
(incl. btw)
Waardering:
91%
Rotsmotief douglas hout beton schutting aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
005453-35

Vanaf 345,65

Aan 971,18

Uw aanpassing
Douglas hout beton schutting pakket
Rotsmotief douglas hout beton schutting

Op voorraad

345,65

Samenvatting

  Een luxe hout beton schutting met rotsmotief betonplaat 

  Een schutting met rotsmotief en luxe uitstraling? Dan zijn deze schuttingen van beton en hout iets voor jou! Bij deze schuttingen is het beton een prominent onderdeel van de tuinafscheiding. Deze hout beton schutting bestaat uit betonplaten met een hoogte van plusminus 75 centimeter en een houten tuinscherm van ongeveer 130 centimeter hoog. Hierdoor creëer je een tuinafscheiding die in totaal ongeveer 200 centimeter hoog is inclusief houten afdekkap.

  Compleet schutting douglas met hoge betonplaat

  Hekwerkonline biedt jou een compleet pakket voor een luxe hout beton schutting met hoge betonplaat. Dit pakket bevat alle benodigde onderdelen voor jouw nieuwe tuinafscheiding. Deze kun jij vervolgens vrij eenvoudig in jouw eigen tuin plaatsen. Het schutting douglas pakket wordt aangepast op de door jouw ingevulde afmetingen van jouw tuin. Het pakket bevat standaard de volgende onderdelen:

  • Douglas tuinschermen 180 x 130 cm
  • Schutting betonpalen in de opties licht grijs en antraciet. Hier zullen de tuinschermen aan worden bevestigd. Het aantal palen wordt bepaald op basis van de aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin.
  • Betonplaten in de opties licht
  • grijs en antraciet. Totaal 72 - 75 cm hoog
  • Houten afdekkap van douglas
  • Betonnen luxe afdekkap
  • Bevestigingsmaterialen: beslag

  Binnen dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 21 planks (19 + 2) en 23 planks (21 + 2) aan. 

  Extra opties voor jouw schutting douglas

  Om jouw tuinafscheiding aan te passen aan jouw persoonlijke wensen is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan de douglas schutting. Hierbij heb je de mogelijkheid uit:

  • Kongcrete installatiekit klein of betonmortel om de betonpalen nog steviger mee in de grond te bevestigen.
  • Douglas poort voor een chique toegang tot jouw tuin.
  • Tuinpoort kozijn van douglas hout. Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventuele pluggen. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.
  • Deurklink met rozetten om te bevestigen aan de poort.

  Jouw nieuwe douglas hout beton schutting van Hekwerkonline

  Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen en daardoor kunnen wij jou de allerbeste kwaliteit schuttingen van douglas bieden. Naast douglas hout beton schuttingen, biedt Hekwerkonline ook een compleet pakket voor een grenen hout beton schutting en voor een hout beton schutting van zwart grenen. Bestel nu eenvoudig en snel jouw nieuwe en stevige schutting douglas online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige schutting douglas pakket op het gewenste moment bij jou thuis. Ben je er nog niet helemaal uit welke tuinafscheiding het best past in jouw tuin? Bekijk hier ons volledige aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven. Heb je specifieke vragen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op over de schutting douglas.

   

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

  Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

  Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

  Klantenreviews
  9.1
  Waardering:
  91% of 100
  3 Reviews
  Schrijf een beoordeling over Rotsmotief douglas hout beton schutting
  U plaatst een review over:Rotsmotief douglas hout beton schutting
  Uw waardering
  Hulp Nodig?