Rotsmotief hardhout beton schutting

Vanaf 516,65

Aan 1.000,50

Inclusief btw
Rotsmotief hardhout beton schutting aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Rotsmotief hardhout beton schutting
Rotsmotief hardhout beton schutting

Op voorraad

516,65

Samenvatting

  Rotsmotief hout beton schutting met hardhouten scherm 

  De rotsmotief hout beton schutting is de meest luxe variant in ons assortiment. Deze schutting uitgevoerd met hardhout heeft een elegante en natuurlijke uitstraling. De hoge betonplaat met rotsmotief, zowel de variant met de kleur antraciet als de variant lichtgrijs, matcht uitstekend bij het natuurlijke karakter dat hardhout met zich mee brengt. De hardhouten schutting met hoge betonplaat wordt opgebouwd uit een aantal componenten en bereikt dan een hoogte van zo’n 200 centimeter.

  Compleet pakket hardhouten schutting rotsmotief betonplaat

  Bij Hekwerkonline gaan we in z’n algemeenheid voor Grenzeloos gemak. Dat komt onder andere tot uiting in onze configurator: een handige tool waarmee iedereen – ook zonder kennis van de producten – de juiste materialen kan bestellen voor een prachtige tuinafscheiding. Ook voor de hout beton schutting met hardhouten scherm is deze configurator beschikbaar. Met een aantal klikken selecteert de tool de juiste aantallen en kan je overgaan tot bestellen van de hardhouten schutting met rotsmotief betonplaten. Dit complete pakket wordt snel bij je thuis bezorgd, ook daarmee verzorgen wij weer Grenzeloos gemak. Het complete pakket bestaan in ieder geval uit de onderstaande producten:

  • Tuinschermen van hardhout met de afmeting van 180 x 130 cm
  • Paal van beton in grijs of antraciet
  • Betonplaat met de kenmerkende rotsmotief (lichtgrijs of antraciet)
  • Bevestigingsmateriaal
  • Afdeklat van beton
  • Hardhouten afdeklat

  De mogelijkheden om persoonlijke wensen aan te geven zit voornamelijk in de kleur van de betonplaten, de betonnen afdeklatten en de betonpalen en daarnaast in het type tuinscherm. Bij Hekwerkonline heb je de keuze uit een houten scherm van hardhout met 18 planken of met 22 planken. Deze planken van hardhout zijn uitgevoerd met een groef en net ietsje breder in vergelijk met bijvoorbeeld douglas of grenen. Hiermee geeft de rotsmotief schutting met hardhouten scherm de gewenste privacy.  

  Extra keuzemogelijkheden

  De rotsmotief hout beton schutting met hardhouten scherm kan nog completer gemaakt worden met een aantal gangbare opties. Zo kan in de configurator een tuinpoort worden gekozen. Extra opties beschikbaar op onze website die gekozen kunnen worden bij het rotsmotief hardhouten schutting pakket zijn de onderstaande:

  • Betonmortel of snelbetonmortel
  • Extra lange betonpalen van ongeveer 310 centimeter voor een tuin met verloop
  • Tuinpoorten in meerdere breedtes

  Hekwerkonline ook voor hardhout

  Ook voor hardhouten schuttingen met rotsmotief is Hekwerkonline de beste keuze. Wij leveren de producten compleet bij je aan de deur. Wil je de producten ook laten monteren door onze eigen vakmensen? Ook dat is voor ons geen probleem, selecteer deze keuze in het complete pakket of neem contact met ons op.

  Voor meer advies omtrent een rotsmotief schutting met hardhouten scherm zijn wij dagelijks bereikbaar via email of telefoon.

  Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Schrijf een beoordeling over Rotsmotief hardhout beton schutting
  U plaatst een review over:Rotsmotief hardhout beton schutting
  Uw waardering
  Hulp Nodig?