Rotsmotief hardhout beton schutting

Vanaf 240,30
(incl. btw)
Waardering:
100%
Rotsmotief hardhout beton schutting
Rotsmotief hardhout beton schutting
Waardering:
100%
Rotsmotief hardhout beton schutting aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
005453-53

Vanaf 618,65

Aan 1.319,18

Uw aanpassing
Rotsmotief hardhout beton schutting
Rotsmotief hardhout beton schutting

Op voorraad

618,65

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Hout beton schutting rotsmotief

  De hout beton schutting rotsmotief is de meest luxe variant in ons assortiment. Deze schutting, uitgevoerd met hardhout, heeft een elegante en natuurlijke uitstraling. De hoge betonplaat met rotsmotief, zowel de variant met de kleur antraciet als de variant lichtgrijs, matcht uitstekend bij het natuurlijke karakter dat hardhout met zich meebrengt. De hardhouten schutting met hoge betonplaat wordt opgebouwd uit een aantal componenten en bereikt dan een hoogte van zo’n 200 centimeter.

  Compleet pakket hout beton schutting rotsmotief

  Bij Hekwerkonline gaan we voor grenzeloos gemak. Dat komt onder andere tot uiting in onze configurator: een handige tool waarmee iedereen – ook zonder kennis van de producten – de juiste materialen kan bestellen voor een prachtige tuinafscheiding. Ook voor de hout beton schutting met hardhouten scherm is deze configurator beschikbaar. Met een aantal klikken selecteert de tool de juiste aantallen en kan je overgaan tot bestellen van de hardhouten schutting met rotsmotief betonplaten. Dit complete pakket wordt snel bij je thuis bezorgd, ook daarmee verzorgen wij weer grenzeloos gemak. Het complete pakket bestaat in ieder geval uit de onderstaande producten:

  • Tuinschermen van hardhout met de afmeting van 180 x 130 cm
  • Paal van beton in grijs of antraciet
  • Betonplaat met het kenmerkende rotsmotief (lichtgrijs of antraciet)
  • Bevestigingsmateriaal
  • Afdeklat van beton
  • Hardhouten afdeklat

  De mogelijkheden om persoonlijke wensen aan te geven zit voornamelijk in de kleur van de betonplaten, de betonnen afdeklatten en de betonpalen en daarnaast in het type tuinscherm. Bij Hekwerkonline heb je de keuze uit een houten scherm van hardhout met 18 planken of met 22 planken. Deze planken van hardhout zijn uitgevoerd met een groef en net ietsje breder in vergelijk met bijvoorbeeld douglas of grenen. Hiermee geeft de rotsmotief schutting met hardhouten scherm de gewenste privacy.  

  Extra keuzemogelijkheden

  De hout beton schutting rotsmotief kan nog completer gemaakt worden met een aantal gangbare opties. Zo kan in de configurator een tuinpoort worden gekozen. Extra opties beschikbaar op onze website die gekozen kunnen worden bij het rotsmotief hardhouten schutting pakket zijn de onderstaande:

  Hekwerkonline ook voor hardhout

  Ook voor hardhouten schuttingen met rotsmotief is Hekwerkonline de beste keuze. Wij leveren de producten compleet bij je aan de deur. Wil je de producten ook laten monteren door onze eigen vakmensen? Ook dat is voor ons geen probleem, selecteer deze keuze in het complete pakket of neem contact met ons op.

  Voor meer advies omtrent een rotsmotief schutting met hardhouten scherm zijn wij dagelijks bereikbaar via email of telefoon.

  Veelgestelde vragen

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren.