Proefmonster dubbelstaafmat hek

Vanaf 3,95
Inclusief BTW

Kun je nog geen keuze maken welke kleur dubbelstaafmat je graag wil? Bestel dan nu een proefmonster zodat je kunt zien welke kleur je graag wil bestellen. 

Gratis verzending

Op voorraad Levertijd 3-5 werkdagen
SKU
Proefmonster dubbelstaafmat hek

Gratis verzending

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Proefmonster dubbelstaafmat hek
U plaatst een review over:Proefmonster dubbelstaafmat hek
Uw waardering
Contact
Stuur een WhatsApp bericht 085 - 130 19 47 info@hekwerkonline.nl Chat nu