Paal voor dubbelstaafmat steenkorf

Vanaf 34,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
1010198

Deze palen worden in combinatie gebruikt met onze dubbelstaafmatten voor steenkorf, de palen zijn 19 cm breed. Deze palen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze makkelijk te plaatsen zijn, de palen zijn voorzien van inkepingen waar de dubbelstaafmat in komt te hangen. De palen zijn 60 cm verlengd, hierdoor staat de schanskorf in zijn geheel erg stevig in de grond. Optioneel zou je de palen nog extra stevig in de grond kunnen plaatsen met snelbeton of betonmortel.

Paal voor steenkorf

Deze palen voor de steenkorf zijn 19 cm breed en zijn gemaakt van staal. Deze palen zijn standaard verlengd met 60 cm.

Wij willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Zo kun je je eigen stalen schanskorf vrij eenvoudig zelf installeren. Om de schanskorf te installeren zijn er palen nodig. De dubbelstaafmatten kunnen vervolgens in de paal gehangen worden. De palen moeten 60 cm in de grond geplaatst worden en kunnen in de grond verstevigd worden met kongcrete, betonmortel of snelbeton.

Om er voor te zorgen dat de korven niet gaan uitdijen door de zwaarte van de stenen, gebruik je een afstandhouder. Die houdt weerszijden van de steenkorf stevig bij elkaar.

  • Voor 100 cm zijn 15 afstandhouders nodig
  • Voor 120 cm zijn 18 afstandhouders nodig
  • Voor 140 cm zijn 20 afstandhouders nodig
  • Voor 180 cm zijn 25 afstandhouders nodig.

Om de dubbelstaafmatten te monteren moet je gebruik maken van palen voor steenkorf en afstandhouders.

Het plaatsen van de palen

De hekwerk palen zijn standaard met 60 cm verlengd. Deze verlenging zorgt ervoor dat de palen diep en stevig in de grond bevestigd kunnen worden. Het is ook mogelijk om de palen in de grond te plaatsen door eerst een gat te graven met behulp van een grondboor of spade. Wanneer je gebruik maakt van een grondboor of spade is het belangrijk dat de palen vastgezet worden in de grond met behulp van kongcrete, snelbeton of betonmortel. Deze verstevigingsproducten zorgen ervoor dat de paal heel stevig in de grond staat en na verloop van tijd niet zal verzakken in de grond. Hierdoor zal de steenkorf zijn stevigheid behouden.

Meer informatie

Wil je graag advies over welk hekwerk het best past bij jouw tuin en wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

  • Wij leveren in heel Nederland en België
  • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
  • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Paal voor dubbelstaafmat steenkorf
U plaatst een review over:Paal voor dubbelstaafmat steenkorf
Uw waardering
Hulp Nodig?