Paal voor sierhekwerk ceres & aurora | Zwart

Vanaf 19,95
Inclusief btw

Wil je een sierhekwerk elegant of strak als tuinafrastering plaatsen? Dan heb je een sierpaal 5 x 5 cm van hekwerkonline nodig. De bevestigingsmaterialen worden geleverd samen met de sierhekken. Hierdoor hoef je geen extra bevestigingsmateriaal te bestellen. De palen zijn standaard 200 cm lang en zo lang genoeg voor een sierhekwerk van 120 of 150 cm. Door gebruik te maken van deze palen in combinatie met het sierhekwerk creëer je een stevig hekwerk. Om de paal stevig in de grond vast te zetten, kun je gebruik maken van snelbeton, betonmortel of Kongcrete

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
PVSH 5050 2000 SG9005

Paal voor sierhekwerk 5 x 5 cm lengte 200 cm

Onze tuinpalen van 5 x 5 cm zijn gemaakt van 1.5 mm dik staal en zijn standaard 200 cm lang. Deze lengte is te gebruiken voor een sierhekwerk van 120 cm & 150 cm lang. Door deze lengte te gebruiken staan de palen stevig in de grond. De bevestigingsmaterialen worden samen met het hek geleverd. Om jouw hekwerk compleet te maken kun je een elegante tuinpoort of strakke tuinpoort toevoegen.

De hekwerk palen zijn 200 cm langer, waardoor ze stevig in de grond staan. De palen kunnen met behulp van een handhei, ook wel palenrammer genoemd, in de grond geplaats worden. Een andere optie is om met een spade een gat te graven en vervolgens de paal in het gat plaatsen. Daarna kun je het gat weer opvullen met zand. Doorgaans wordt er ook gebruik gemaakt van snelbeton, betonmortel of Kongcrete. De producten zorgen voor extra stevigheid van je hekwerk.

Lees meer

Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
Montagehandleiding sierhekwerk elegant Hekwerkonline.nl pdf 527 KB Downloads
Montagehandleiding sierhekwerk strak Hekwerkonline.nl pdf 486.4 KB Downloads

Dit product valt onder vrachtpost.

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Paal voor sierhekwerk ceres & aurora | Zwart
U plaatst een review over:Paal voor sierhekwerk ceres & aurora | Zwart
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining