Aluminium paal voor Elite schutting

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Aluminium paal voor Elite
Onze prijs 29,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Alles op voorraad
  • Montage in Nederland & België

Aluminium paal voor Elite schutting

De paal voor de composieten Elite schutting is gemaakt van aluminium en heeft een lengte van 240 cm. De paal heeft daarnaast een afmeting van 6,5 x 6,5 cm. De afdekkap wordt er los bijgeleverd en kun je er bovenop vastzetten. Wij adviseren om de paal met (snel)beton van Hekwerkonline vast te zetten in de grond. Zo ben je verzekerd van de stevigheid. Het schuttingpaneel wordt vastgezet aan de aluminium paal door de aluminium connector.

Je kan de connector eerst vastmaken aan het composieten scherm en deze vervolgens met de schroeven bevestigen aan de paal. Vervolgens heb je een fantastische tuinafscheiding staan waar alle bezoekers versteld van zullen staan!

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Aluminium paal voor Elite schutting
U plaatst een review over:Aluminium paal voor Elite schutting
Uw waardering