Paal 6 x 4 cm enkelstaafmat hekwerk pakket

Onze prijs € 21,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
2000014
Onze prijs € 21,95

Een tuinpaal van 60x40 cm is noodzakelijk voor het ondersteunen van een enkelstaafmat hekwerk. De palen worden met behulp van snelbeton, betonmortel of kongcrete stevig in de grond gezet. Vervolgens worden de staafmatten aan deze palen opgehangen. Deze palen zijn te verkrijgen in vier verschillende lengtes en in drie kleuren. De palen moeten 60 cm langer zijn dan het hekwerk, palen voor het hekwerk van 193 cm zijn 70 cm langer.

Paal 6 x 4 cm voor enkelstaafmat hekwerk compleet

De palen van Hekwerkonline zijn heel stevig en hebben een strakke maar elegante uitstraling. De palen worden eerst verzinkt. De zink zorgt ervoor dat de paal niet zal gaan roesten. Vervolgens gaat er een poedercoating over de palen. Deze coating geeft de paal een extra bescherming tegen weersinvloeden en geeft de paal daarnaast ook een mooie en chique look.

Lengtes tuinpalen

De tuinpalen die geschikt zijn voor enkelstaafmat hekwerk zijn beschikbaar in de volgende maten:

 • 160 cm
 • 180 cm
 • 200 cm 
 • 260 cm

Zorg ervoor dat de palen 60 cm langer zijn dan de hoogte van de enkelstaafmat. Deze extra 60 cm is nodig om de paal stevig in de grond te plaatsen. Zo zal de paal nog steeds hoog genoeg zijn om de staafmat aan op te hangen.

Benodigdheden en installatie

Voor het stevig installeren van het enkelstaafmat hekwerk zijn de volgende materialen nodig:

 • Enkelstaafmat hekwerk
 • Een paal van 6 x 4 cm geschikt voor enkelstaafmat hekwerk
 • Een omsteekdop voor een paal van 6 x 4 cm (wordt meegeleverd)
 • Een beugelset voor een paal van 6 x 4 cm (wordt meegeleverd)
 • Kongcrete, betonmortel of snelbeton voor het vastzetten van de paal in de grond (optioneel)
 • Een enkele tuinpoort (optioneel)
 • Een dubbele tuinpoort (optioneel)

 

Wat is een enkelstaafmat hekwerk?

Het enkelstaafmat hekwerk van Hekwerkonline wordt met name ingezet voor het afbakenen van een terrein, erf of terrein. Enkelstaafmatten zijn zeer stevig, hebben een strakke uitstraling en geven ruimte aan een erf of tuin door de open doorkijk.

Bestel nu jouw complete enkelstaafmat hekwerk

Hekwerkonline biedt het volledige pakket voor een enkelstaafmat tuinafscheiding. Voer de maten van jouw tuin in en wij berekenen precies wat jij nodig bent. Bestel nu jouw nieuwe tuinafscheiding heel gemakkelijk online!

Wil je graag meer weten over een compleet hekwerk bij Hekwerkonline? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Paal 6 x 4 cm enkelstaafmat hekwerk pakket
U plaatst een review over:Paal 6 x 4 cm enkelstaafmat hekwerk pakket
Uw waardering
Hulp Nodig?