Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | dubbelstaafmat hekwerk

Vanaf 19,95
Inclusief btw
Waardering:
100%
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101919

Wil je een dubbelstaafmat hekwerk als tuin afsluiting plaatsen? Dan heb je de paal 6 x 4 cm van Hekwerkonline nodig. Onze stevige 6 x 4 cm palen worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd (zoals op de foto's te zien). Hierdoor zijn zij perfect te combineren met onze dubbelstaafmat hekwerken. De palen moeten 60 cm langer zijn dan de hoogte van de dubbelstaafmat. De dubbelstaafmatten worden aan de palen bevestigd, waardoor het hele hekwerk zeer stevig zal staan. 

  • De optie thermisch verzinkt is enkel en alleen bedoeld om het staal tegen corrosie te beschermen.
  • Optisch heeft het thermisch verzinken geen functie. Er kunnen oneffenheden aanwezig zijn op het product.
  • Wij raden af deze paal te gebruiken bij 8/6/8 hekwerk. 

Paal 6 x 4 cm

Onze tuinpalen van 6 x 4 cm zijn gemaakt van staal. Deze palen zijn standaard verlengd met 60 cm. Deze verlenging zorgt ervoor dat de palen goed en diep in de grond te bevestigen zijn, waardoor ze heel stevig staan.

De bevestigingspunten die aan de hekpaal bevestigd zitten, zijn op de juiste hoogte ten opzichte van de maaswijdte van de dubbelstaafmat hekwerken. De maaswijdte van een dubbelstaafmat betreft de rechthoekige gaten tussen de verticale en de horizontale draden van de staafmat.

De volgende opties kunnen toegevoegd worden aan het hekwerk om jouw tuinafscheiding nog mooier en completer te maken:

Het plaatsen van de palen

De hekwerk palen zijn standaard met 60 cm verlengd. Deze verlenging zorgt ervoor dat de palen diep en stevig in de grond bevestigd kunnen worden. De palen kunnen met behulp van een handhei, ook wel palenrammer genoemd, in de grond geplaatst en bevestigd worden. Ook is het mogelijk om de palen in de grond te plaatsen door eerst een gat te graven met behulp van een grondboor of spade. Wanneer je gebruik maakt van een grondboor of spade is het belangrijk dat de palen vastgezet worden in de grond met behulp van kongcrete, snelbeton of betonmortel. Deze verstevigingsproducten zorgen ervoor dat de paal heel stevig in de grond staat en na verloop van tijd niet zal verzakken in de grond. Hierdoor zal het hekwerk zijn stevigheid behouden.

Lukt het niet om de palen in de grond te krijgen, dan moet er gebruik gemaakt worden van een voetplaat of L-voetplaat. Dit is vaak het geval wanneer het hekwerk op beton wordt geplaatst.

Meer informatie

Wil je graag advies over welk hekwerk het best past bij jouw tuin en wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
3 Reviews
Schrijf een beoordeling over Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | dubbelstaafmat hekwerk
U plaatst een review over:Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | dubbelstaafmat hekwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?