Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | dubbelstaafmat hekwerk

Waardering:
100%
Vanaf € 19,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: binnen 5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101919

Wil je een dubbelstaafmat hekwerk als tuin afsluiting plaatsen? Dan heb je de paal 6 x 4 cm van Hekwerkonline nodig. Onze stevige 6 x 4 cm palen worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd (zoals op de foto's te zien). Hierdoor zijn zij perfect te combineren met onze dubbelstaafmat hekwerken. De palen moeten 60 cm langer zijn dan de hoogte van de dubbelstaafmat. De dubbelstaafmatten worden aan de palen bevestigd, waardoor het hele hekwerk zeer stevig zal staan. 

 • De optie thermisch verzinkt is enkel en alleen bedoeld om het staal tegen corrosie te beschermen.
 • Optisch heeft het thermisch verzinken geen functie. Er kunnen oneffenheden aanwezig zijn op het product.
 • Wij raden af deze paal te gebruiken bij 8/6/8 hekwerk. 
 • De afdeklijsten zoals aangeboden op onze website hebben een ander boorpatroon en passen dus niet op deze palen voor dubbelstaafmatten.

Paal 6 x 4 cm

Onze tuinpalen van 6 x 4 cm zijn gemaakt van staal. Deze palen zijn standaard verlengd met 60 cm. Deze verlenging zorgt ervoor dat de palen goed en diep in de grond te bevestigen zijn, waardoor ze heel stevig staan.

De bevestigingspunten die aan de hekpaal bevestigd zitten, zijn op de juiste hoogte ten opzichte van de maaswijdte van de dubbelstaafmat hekwerken. De maaswijdte van een dubbelstaafmat betreft de rechthoekige gaten tussen de verticale en de horizontale draden van de staafmat.

De volgende opties kunnen toegevoegd worden aan het hekwerk om jouw tuinafscheiding nog mooier en completer te maken:

Het plaatsen van de palen

De hekwerk palen zijn standaard met 60 cm verlengd. Deze verlenging zorgt ervoor dat de palen diep en stevig in de grond bevestigd kunnen worden. De palen kunnen met behulp van een handhei, ook wel palenrammer genoemd, in de grond geplaatst en bevestigd worden. Ook is het mogelijk om de palen in de grond te plaatsen door eerst een gat te graven met behulp van een grondboor of spade. Wanneer je gebruik maakt van een grondboor of spade is het belangrijk dat de palen vastgezet worden in de grond met behulp van kongcrete, snelbeton of betonmortel. Deze verstevigingsproducten zorgen ervoor dat de paal heel stevig in de grond staat en na verloop van tijd niet zal verzakken in de grond. Hierdoor zal het hekwerk zijn stevigheid behouden.

Lukt het niet om de palen in de grond te krijgen, dan moet er gebruik gemaakt worden van een voetplaat of L-voetplaat. Dit is vaak het geval wanneer het hekwerk op beton wordt geplaatst.

Meer informatie

Wil je graag advies over welk hekwerk het best past bij jouw tuin en wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
3 Reviews
Schrijf een beoordeling over Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | dubbelstaafmat hekwerk
U plaatst een review over:Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | dubbelstaafmat hekwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?