Overkapping 400 x 270 cm met plat dak

Vanaf 1.828,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 5-10 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
Overkapping 400 x 270 cm met plat dak

Overkapping 400 x 270 cm met plat dak

Geniet van het buitenleven onder je eigen Douglas overkapping van Hekwerkonline! Een luxe terrasoverkapping vergroot je woonoppervlak en daarmee ook je woongenot. Uw tuinmeubelen blijven schoon en droog, zo kunt u het gehele jaar genieten van de natuur.

Douglas overkapping 400 x 270 cm

De Douglas overkapping heeft een afmeting van 394 x 270 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat. Daarnaast heeft de overkapping een hoogte van 260 cm. De buitenmaat van het dak betreft 400 x 306 cm. De Douglas overkapping wordt als kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd.

Constructie

De overkappingen van Hekwerkonline zijn vervaardigd uit duurzaam Douglas hout. Hierdoor heeft de overkapping onbehandeld een levensduur van minimaal 15 jaar. Douglas hout heeft door zijn vlammenstructuur en rode kleur/tint een eigentijdse en warme uitstraling. Heerlijk om gezellig met vrienden of familie het gehele jaar door te genieten. Met verloop van tijd zal het hout steeds harder worden en uitdrogen, onbehandeld zal het hout met verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur ontwikkelen. Indien u graag de rode kleur/tint van het hout wilt behouden en de grijze kleur wilt voorkomen kun je het hout beitsen. Naast dat dit vergrijzing voorkomt, verlengt dit ook de levensduur van de overkapping. Wij raden aan om het hout jaarlijks te beitsen, echter kunnen bepaalde types beits afwijken.

Bij een overkapping is de fundering een belangrijk onderdeel van het buitenverblijf. De fundering voorkomt verzakkingen en draagt bij aan een langere levensduur van de constructie. De fundering zit niet standaard inbegrepen bij aanschaf van een overkapping. Echter kunnen wij indien gewenst wel meeleveren tegen een meerprijs. Voor de fundering maakt Hekwerkonline gebruik van betonpoeren. Deze zijn beschikbaar in antraciet.

Het platte dak is opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Er worden boeidelen en daktrimmen bijgeleverd. Daarnaast wordt er dakbedekking meegeleverd in de vorm van EPDM-rubberfolie inclusief lijm. Zo is je dak altijd beschermd en waterdicht. Om het eventuele water af te voeren wordt er een zijwaterafvoer meegeleverd. De bevestigingsmaterialen worden hiervoor meegeleverd.

De wanden bestaat uit een frame met Douglas regelwerk. De wandplanken worden gemonteerd in Zweeds rabat. De bevestigingsmaterialen worden hiervoor meegeleverd.

De overkappingen van Hekwerkonline zijn beschikbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Ten slotte bieden wij de wanden ook aan in zwart geïmpregneerd hout.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

  • Staanders geschaafd 12x12 cm;
  • Ringbalk 4,5x16 cm;
  • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
  • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
  • Daktrimmen 1,8x7 cm;
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen de 3 tot 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Overkapping 400 x 270 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 400 x 270 cm met plat dak
Uw waardering
Hulp Nodig?