Elektrische slotvangers

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

1 product

Filter
per pagina

1 product

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Elektrische slotvangers

Elektrische slotvangers zijn een essentieel onderdeel van elk modern toegangscontrolesysteem. Deze slimme apparaten bieden een veilige, handige en betrouwbare manier om deuren te vergrendelen en ontgrendelen, waardoor de veiligheid en het gemak van gebouwen worden verbeterd. 

Wat zijn elektrische slotvangers?

Elektrische slotvangers zijn elektromechanische apparaten die worden gebruikt om deuren te vergrendelen en ontgrendelen via een elektrisch signaal. In tegenstelling tot traditionele sloten, worden elektrische slotvangers geactiveerd door een stroompuls die wordt verzonden vanaf een toegangscontrolesysteem. Wanneer het signaal wordt ontvangen, activeert de slotvanger een mechanisch mechanisme dat de deur vergrendelt of ontgrendelt, afhankelijk van de ingestelde instellingen.

Voordelen van elektrische slotvangers

Elektrische slotvangers bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele sloten. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Veiligheid: Elektrische slotvangers bieden een hoog niveau van beveiliging door het voorkomen van ongeautoriseerde toegang tot een gebouw of ruimte.
  • Handigheid: Elektrische slotvangers maken het gemakkelijk om deuren te vergrendelen en ontgrendelen zonder fysieke sleutels. Hierdoor is er minder kans op verlies of diefstal van sleutels.
  • Flexibiliteit: Elektrische slotvangers kunnen worden geïntegreerd met verschillende soorten toegangscontrolesystemen, zoals kaartlezers, biometrische scanners en pincode systemen.
  • Betrouwbaarheid: Elektrische slotvangers zijn zeer betrouwbaar en bieden een lange levensduur. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in drukke omgevingen en gebouwen met een hoog beveiligingsniveau.