Slotvangers

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

6 producten

Filter
per pagina

6 producten

Filter
per pagina

Slotvangers

Niets zo fijn om met een gerust hart te gaan slapen wetende dat de tuin goed is afgesloten en het huis, huisgenoten en jijzelf dus een stuk veiliger zijn. Voor een goede afsluiting van je tuin, is een effectieve en goedwerkende slotvanger een must. Door een slotvanger te plaatsen op een schutting of poort, ben je zeker van een goed beveiligde tuinbegrenzing. Ben jij nu juist op zoek naar deze goede beveiliging? Bekijk dan snel het assortiment van Hekwerkonline op onze webpagina!

Wat is een slotvanger?

Een slotvanger is een onderdeel van een slot voor de beveiliging van een deur. Deze komen dus ook voor in sloten voor poorten en schuttingen. Een slotvanger zorgt ervoor dat zowel het dagslot als het nachtslot van een slot worden opgevangen, de sloten grijpen zich als het ware in de vanger. Bij een effectieve vanger vallen de sloten geleidelijk in de houder, en wordt het sluiten van een deur dus een fluitje van een cent.

Verschillende soorten

Een slotvanger komt bij alle soorten en maten deuren voor, en er zijn dus veel verschillende exemplaren te vinden. Bij Hekwerkonline bieden wij een ruim assortiment. Zo vind je bijvoorbeeld eenvoudige slotvangers maar ook varianten die een extra beveiligingsfunctie hebben. Ook vind je slotvangers die een elektrische aandrijving hebben. Naast de reguliere slotvangers, vind je ook varianten op de groeven waar de sloten invallen, zoals bijvoorbeeld bij de insteekslotvanger. Ben je benieuwd welke soort je het best kan kiezen? Uiteraard staan onze specialisten altijd voor je klaar!

Slotvanger kopen bij Hekwerkonline

Een effectieve slotvanger is een must voor de beveiliging van jouw tuin en daarmee jouw huis. Ben jij op zoek naar goede beveiliging? Check; bij Hekwerkonline vind je dit zeker! Uiteraard helpen wij je graag om het perfecte exemplaar te vinden en kijken we graag met je mee voor de juiste beslissing. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en dit alles tegen scherpe prijzen. Vanwege onze ruime voorraad, mag je jouw bestelling al binnen drie en vijf werkdagen thuis verwachten!

Vragen?

Wil je graag informatie ontvangen over één van onze producten, wil je graag advies of heb je vragen over jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via 085 – 1301947. Je kan ons uiteraard ook mailen op info@hekwerkonline.nl.