Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Kunstgras

Ben je op zoek naar kunstgras van de beste kwaliteit? Dan moet je bij Hekwerkonline zijn! Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment kunstgras met verschillende rolbreedtes, poolhoogtes en in verschillende prijsklassen.

25-30 van 30 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

25-30 van 30 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Kunstgras is een goede keuze voor zowel tuinen als balkons, en biedt talloze voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Of je nu op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke oplossing voor je tuin of een perfect speeloppervlak voor sport- en spelvelden, ons kunstgras biedt de ideale oplossing.

De Voordelen van Kunstgras

Kunstgras heeft veel voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Ten eerste is kunstgras onderhoudsarm. Het vereist geen gemaai, bemesting of besproeiing. Ideaal dus als je geen tijd hebt om veel onderhoud uit te voeren. Daarnaast behoudt kunstgras het hele jaar door zijn kenmerkende uitstraling, ongeacht de weersomstandigheden. Het is bestand tegen droogte, vorst en intensief gebruik, waardoor het er altijd prachtig uitziet.

Een ander voordeel van kunstgras is de duurzaamheid. Het kan jarenlang meegaan zonder zijn kwaliteit te verliezen. Het kunstgras bij Hekwerkonline is vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en vervagen, waardoor het er altijd mooi en natuurlijk uit blijft zien. Bovendien is kunstgras zeer geschikt voor mensen met allergieën, omdat het geen pollen of graszaden bevat die allergische reacties kunnen veroorzaken.

Ruim assortiment kunstgras bij Hekwerkonline

Hekwerkonline heeft een zeer ruim aanbod kunstgras om aan jouw wensen en eisen te voldoen. Ons assortiment kunstgras is uitermate geschikt voor tuinen en balkons, maar we hebben ook speciaal playgrass voor sport- en spelvelden. Of je nu een weelderige groene tuin wilt creëren, een onderhoudsvriendelijk balkon zoekt of een duurzaam speeloppervlak nodig hebt, wij hebben het kunstgras dat bij jou past.

Naast de functionele aspecten van ons kunstgras, bieden we ook opties met een zeer realistische uitstraling. Onze kunstgrassoorten zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als natuurlijk gras. Ze zijn voorzien van verschillende kleurtinten en een zachte textuur, waardoor ze vrijwel niet te onderscheiden zijn van echt gras. Met ons kunstgras geniet je van de schoonheid van een groen gazon, zonder het gedoe van onderhoud.

Waar je op moet letten bij het kopen van kunstgras

Bij het kopen van kunstgras zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden. Ten eerste is de rolbreedte essentieel, omdat dit de afmetingen van het kunstgras bepaalt en de installatie vereenvoudigt. Bij Hekwerkonline bieden we kunstgras aan in verschillende rolbreedtes, zodat je de juiste maat kunt kiezen die past bij jouw specifieke oppervlak.

Daarnaast is de poolhoogte een belangrijk aspect. Een langere poolhoogte zorgt voor een vollere en uitstraling, terwijl een kortere poolhoogte een strakker en netter uiterlijk geeft. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en het beoogde gebruik, kun je kijken naar de poolhoogte die het beste bij jouw gewenste uitstraling past.

Tot slot is het prijsniveau een overweging bij het kiezen van kunstgras. Bij Hekwerkonline bieden we kunstgras in verschillende prijsklassen aan, zodat er zeker een optie is die past binnen jouw budget. Het is belangrijk om de kwaliteit van het kunstgras in verhouding tot de prijs te beoordelen, zodat je een goede keuze kunt maken.

Kies voor kunstgras van Hekwerkonline

Bestel vandaag nog jouw kunstgras bij Hekwerkonline. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact op met onze adviseurs. We kunnen jou op jouw verzoek een staal toesturen, zodat je het kunstgras op jouw gemak even zelf kunt bekijken. 

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.