Kongcrete installatie kit klein voor de poort

8,00
(incl. btw)
Levertijd: Uit het assortiment
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Handig voor montage - Lekker makkelijk
  • Montage in Nederland & België

Kongcrete is een goed alternatief voor bijvoorbeeld snelbeton of betonmortel. Een zak beton weegt 25 kilo, een kleine verpakking Kongcrete weegt slechts 500 gram. Daarnaast heb je bij dit product geen water nodig, Kongcrete is binnen slechts 3 minuten hard. Na deze 3 minuten heeft het product 50% van zijn hardheid bereikt, vanaf dit moment kan de paal zelfstandig blijven staan. Na 20 minuten kun je de paal belasten en vanaf 2 uur is de volledige hardheid bereikt. Kongcrete is ongevoelig voor water waardoor het hout veel minder kans heeft op rotten.

WAARSCHUWING!

Het is noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor gebruik.

Kongcrete kan voor zowel houten palen als metalen palen worden gebruikt. Daarnaast kan Kongcrete bij elk weertype gebruikt worden. Kongcrete kan in zomer en winter buiten verwerkt worden bij temperaturen tussen -30°C en 40°C. Het is wel noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor toepassing.

Verwijderen en schoonmaken

Na uitharding kan Kongcrete alleen mechanisch verwijderd worden door middel van schuurpapier of een gekarteld mes en/of zaag.

LET OP! Wanneer je de 2 componenten met elkaar gaat mengen, deze niet langer dan 30 seconden in de fles houden. Wij adviseren je om het product direct in het desbetreffende gat te gieten.

Dit pakket zal standaard per post verzonden worden, maar afhankelijk van het totale gewicht van de order kan het ook per vracht verstuurd worden. Productprijzen worden exclusief bezorgkosten getoond: de bezorgkosten worden in de winkelwagen en tijdens het afrekenen automatisch berekend, afhankelijk van meerdere factoren. Levering in Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 2.000,-.

Voor bestellingen onder de € 2.000,- gelden de volgende tarieven:
• Voor pakketpost: € 14,95,-
• Voor vracht: € 89,- 

Voor de waddeneilanden hanteren we een meerprijs afhankelijk van de bezorgmethode:
• Voor pakketpost: € 25,- 
• Voor vracht: € 240,- 

Voor verzending naar België hanteren we een meerprijs van € 25,-, ongeacht vrachtsoort.

Voor hekwerk of palen met een hoogte van 223 of 243 centimeter, hanteren we een meerprijs van € 49,-.

De volgende productgroepen hebben afwijkende verzendkosten, ongeacht orderwaarde:
• (Houten)schuttingen: € 99,- 
• Buitenverblijven: € 149,- 
• Schuifpoorten: € 189,- 
• Spijlenhekwerk: € 189,- 

De actuele levertijd van een product kun je bij het betreffende artikel vinden.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Kongcrete installatie kit klein voor de poort
U plaatst een review over:Kongcrete installatie kit klein voor de poort
Uw waardering