Kongcrete installatie kit groot

€ 11,50
Inclusief btw
Waardering:
100%

Kongcrete is een goed alternatief voor bijvoorbeeld snelbeton of betonmortel. Een zak beton weegt 25 kilo, een grote verpakking Kongcrete weegt slechts 1.000 gram. Voor het verwerken van Kongcrete is geen water benodigd, het product is binnen slechts 3 minuten hard. Kongcrete bereikt binnen 3 minuten 50% van zijn hardheid, op dat moment kan de paal zelfstandig blijven staan. 20 minuten na verwerking kan de paal worden belast en na slechts 2 uur is heeft Kongcrete de volledige hardheid bereikt. Kongcrete is ongevoelig voor water waardoor het hout veel minder kans heeft op rotten.

WAARSCHUWING!

Het is noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor gebruik.

Kongcrete installatie kit groot

Kongcrete is een goed alternatief voor bijvoorbeeld snelbeton of betonmortel. Een zak beton weegt 25 kilo, een grote verpakking Kongcrete weegt slechts 1.000 gram. Voor het verwerken van Kongcrete is geen water benodigd, het product is binnen slechts 3 minuten hard. Kongcrete bereikt binnen 3 minuten 50% van zijn hardheid. Op dat moment kan de paal zelfstandig blijven staan. 20 minuten na verwerking kan de paal worden belast en na slechts 2 uur is heeft Kongcrete de volledige hardheid bereikt. Kongcrete is ongevoelig voor water waardoor het hout veel minder kans heeft op rotten.

Wat is Kongcrete?

Kongcrete is veelzijdig en kan voor zowel houten palen als metalen palen worden gebruikt. Een groot voordeel is dat Kongcrete bij elk weertype kan worden gebruikt. Zowel in de zomer als de winter kan Kongcrete buiten worden verwerkt bij temperaturen tussen -30°C en 40°C. Het is wel noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor toepassing.

Verwijderen en schoonmaken van Kongcrete

Na uitharding kan Kongcrete alleen mechanisch worden verwijderd door middel van schuurpapier of een gekarteld mes of zaag. LET OP! Wanneer je de 2 componenten met elkaar gaat mengen, deze niet langer dan 30 seconden in de fles houden. Wij adviseren je om het product direct in het desbetreffende gat te gieten.

Kongcrete bestellen bij Hekwerkonline

Wil jij graag Kongcrete bestellen zodat jij niet hoeft te sjouwen met een zak beton? Goed nieuws voor jou! Wanneer je dit bestelt bij Hekwerkonline, ontvang je dit al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Je hoeft dus niet lang te wachten totdat jij kunt beginnen met het plaatsen van de palen. Naast het product staat direct aangegeven of Kongcrete op voorraad is, zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Op deze manier proberen wij duidelijk te communiceren met onze klanten. Heb je verder nog hekwerk of palen nodig? Bekijk dan eens de rest van ons assortiment, zodat je alles in één bestelling kunt plaatsen.

Meer weten over Kongcrete

Heb je nog vragen over Kongcrete installatie kit groot? Dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen onze klanten namelijk graag verder. Bel ons dus even op met al jouw vragen en wij beantwoorden ze stuk voor stuk. Je kunt ons telefonisch bereiken en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Een chat sturen via ons chatsysteem op de website kan natuurlijk. Wij beantwoorden dan ter plekke tijdens kantooruren jouw vraag, zodat jij daarna direct door kunt gaan met het bestellen van Kongcrete installatie kit groot. Wij zien graag jouw bericht tegemoet.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Kongcrete installatie kit groot
U plaatst een review over:Kongcrete installatie kit groot
Uw waardering
Hulp Nodig?