Kongcrete installatie kit groot

11,50
Inclusief btw
Waardering:
100%

Kongcrete is een goed alternatief voor bijvoorbeeld snelbeton of betonmortel. Een zak beton weegt 25 kilo, een grote verpakking Kongcrete weegt slechts 1.000 gram. Voor het verwerken van Kongcrete is geen water benodigd, het product is binnen slechts 3 minuten hard. Kongcrete bereikt binnen 3 minuten 50% van zijn hardheid, op dat moment kan de paal zelfstandig blijven staan. 20 minuten na verwerking kan de paal worden belast en na slechts 2 uur is heeft Kongcrete de volledige hardheid bereikt. Kongcrete is ongevoelig voor water waardoor het hout veel minder kans heeft op rotten.

WAARSCHUWING!

Het is noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor gebruik.

Kongcrete installatie kit groot

Kongcrete is een goed alternatief voor bijvoorbeeld snelbeton of betonmortel. Een zak beton weegt 25 kilo, een grote verpakking Kongcrete weegt slechts 1.000 gram. Voor het verwerken van Kongcrete is geen water benodigd, het product is binnen slechts 3 minuten hard. Kongcrete bereikt binnen 3 minuten 50% van zijn hardheid. Op dat moment kan de paal zelfstandig blijven staan. 20 minuten na verwerking kan de paal worden belast en na slechts 2 uur is heeft Kongcrete de volledige hardheid bereikt. Kongcrete is ongevoelig voor water waardoor het hout veel minder kans heeft op rotten.

Wat is Kongcrete?

Kongcrete is veelzijdig en kan voor zowel houten palen als metalen palen worden gebruikt. Een groot voordeel is dat Kongcrete bij elk weertype kan worden gebruikt. Zowel in de zomer als de winter kan Kongcrete buiten worden verwerkt bij temperaturen tussen -30°C en 40°C. Het is wel noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor toepassing.

Verwijderen en schoonmaken van Kongcrete

Na uitharding kan Kongcrete alleen mechanisch worden verwijderd door middel van schuurpapier of een gekarteld mes of zaag. LET OP! Wanneer je de 2 componenten met elkaar gaat mengen, deze niet langer dan 30 seconden in de fles houden. Wij adviseren je om het product direct in het desbetreffende gat te gieten.

Kongcrete bestellen bij Hekwerkonline

Wil jij graag Kongcrete bestellen zodat jij niet hoeft te sjouwen met een zak beton? Goed nieuws voor jou! Wanneer je dit bestelt bij Hekwerkonline, ontvang je dit al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Je hoeft dus niet lang te wachten totdat jij kunt beginnen met het plaatsen van de palen. Naast het product staat direct aangegeven of Kongcrete op voorraad is, zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Op deze manier proberen wij duidelijk te communiceren met onze klanten. Heb je verder nog hekwerk of palen nodig? Bekijk dan eens de rest van ons assortiment, zodat je alles in één bestelling kunt plaatsen.

Meer weten over Kongcrete

Heb je nog vragen over Kongcrete installatie kit groot? Dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen onze klanten namelijk graag verder. Bel ons dus even op met al jouw vragen en wij beantwoorden ze stuk voor stuk. Je kunt ons telefonisch bereiken en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Een chat sturen via ons chatsysteem op de website kan natuurlijk. Wij beantwoorden dan ter plekke tijdens kantooruren jouw vraag, zodat jij daarna direct door kunt gaan met het bestellen van Kongcrete installatie kit groot. Wij zien graag jouw bericht tegemoet.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen de 3 tot 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Kongcrete installatie kit groot
U plaatst een review over:Kongcrete installatie kit groot
Uw waardering
Hulp Nodig?