Garantie

Wij behandelen onze producten zeer zorgvuldig en proberen daarom ook altijd onze producten in topconditie te leveren. Er kan altijd iets gebeuren/plaats vinden waardoor je aanspraak moet maken op jouw garantie. Je bent verplicht om binnen twee weken na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Wanneer het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Wij adviseren je om beroep te doen op jouw garantie via info@hekwerkonline.nl.

Download hier onze algemene voorwaarden (artikel 8 garantie). Heb je nog vragen, neem dan per e-mail contact op met Hekwerkonline.nl via info@hekwerkonline.nl.

Hoeveel jaar garantie zit er op een tuinafscheiding van Hekwerkonline?

Onze producten zijn gemaakt van goede materialen en worden zeer zorgvuldig behandeld om jou de beste kwaliteit te kunnen leveren. Op hekwerken geven wij standaard 10 jaar garantie. Heb je schade opgelopen aan jouw product van Hekwerkonline binnen de garantie, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. Klik hier om meer te lezen over deze garantie.

Hulp Nodig?