Vanwege drukte zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur. Per e-mail krijg je binnen 24 uur een reactie.

Bestellen

Betaalmethodes

Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:

iDEAL

Eén van de snelste betalingsmogelijkheden is betalen via iDEAL. Na betaling via iDEAL ontvang je digitaal de factuur.

Visa/MasterCard

Wij accepteren ook creditcard betalingen via Mastercard & Visa.

Klarna

Met Klarna betaal je jouw bestelling achteraf, nadat jouw bestelling is geleverd. Na levering ontvang je een betaaloverzicht in de Klarna app of per e-mail. De betaling kun je direct, maar uiterlijk binnen 14 dagen, via de app of de betaalknop in de e-mail voldoen.

PayPal

Met PayPal betaal je eenvoudig met jouw e-mailadres en wachtwoord. Je bent hiervoor een account benodigd bij PayPal. De betaling kan middels een gekoppelde creditcard of automatische afschrijving van jouw gekoppelde bankrekening gebeuren. Als je voldoende PayPal saldo hebt kan er ook middels dit saldo betaald worden.

Bancontact

Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met uw Bancontact-kaart. In webshops en apps kunt u bovendien ook de Payconiq by Bancontact-app gebruiken: vlot en veilig!

Belfius Pay Button

Belfius is een van de grootste banken van België. Met Belfius Pay Button bieden wij een online betaalmogelijkheid waarbij klanten op onze website kunnen betalen via hun zichtrekening, ook mobiel! Het maakt Belfius Pay Button tot een gewaardeerde betaalmethode onder Belgische consumenten.

KBC/CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

In3

In3 is een betaalmethode waarbij je de mogelijkheid krijgt om een aankoop in drie delen te betalen, zonder rente of extra kosten. Bij In3 betaal je het eerste deel direct bij aankoop, het tweede deel na 30 dagen en het derde deel na 60 dagen. Het is een handige optie als je een grote aankoop wilt doen, maar het bedrag niet in één keer kunt of wilt betalen. 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Hekwerkonline biedt meerdere betaalmogelijkheden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Afterpay, Overboeking, Bunq & Billink.

Voor Belgïe hanteren wij de volgende betaalmogelijkheden: Bancontact, Belfius pay button & KBC / CBC.

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief btw?
De vermelde prijzen op de website zijn altijd inclusief btw.