Kapschuur 500 x 250 cm + zwarte wand

Vanaf 3.324,00
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 5-10 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
Kapschuur 500 x 250 cm + zwarte wand

Kapschuur 500 x 250 cm met zwarte wand

Door de kapschuur van Hekwerkonline geniet je optimaal van de natuur! Door gebruik te maken van een kapschuur heb je een overdekte plek in je tuin waardoor je het gehele jaar optimaal kan genieten van de natuur. Vanwege de overdekking vergroot je het woonoppervlak en woongenot en zo is een kapschuur van echte toegevoegde waarde in je tuin!

Kapschuur 500 x 250 cm met zwarte wand

De Douglas kapschuur heeft een afmeting van 500 x 250 cm. Dit betreft de funderingsmaat van de kapschuur. De buitenmaat heeft een afmeting van 505 x 322 cm. De kapschuur van Hekwerkonline heeft een hoogte van 280 cm. De kapschuur geeft een ruimtelijk gevoel door de karakteristieke hoge nok. Wij leveren de Douglas kapschuur aan als kant-en-klaar bouwpakket. Er moeten dus nog componenten op maat gezaagd worden.

Constructie

De kapschuur van Hekwerkonline is geproduceerd uit Douglas hout. Hierdoor heeft de onbehandelde kapschuur een minimale levensduur van 15 jaar. Douglas hout staat bekend om de prachtige vlamstructuur met rode kleur/tint. Dit geeft de perfecte setting voor een warme en eigentijdse uitstraling. Douglas hout staat er tevens om bekend dat het na verloop van tijd gaat uitdrogen en dus harder wordt. Onbehandeld Douglas hout ontwikkeld hierdoor naar verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur. Indien je de originele kleur graag wilt behouden kun je het hout beitsen. Hierdoor verleng je tevens de levensduur van de constructie. Wij raden aan om jaarlijks hout te beitsen, echter kunnen hier types beits van afwijken. Controleer hiervoor de verpakking van het product.

Elke kapschuur dient gemonteerd te worden op een fundering. Hierdoor gaat de kapschuur niet verzakken en verlengt dit tevens de levensduur van de constructie. Er bestaan verschillende types funderingen. Hekwerkonline maakt gebruik van betonpoeren. Wij bieden deze aan in de kleur antraciet. Let op: de fundering zit NIET inbegrepen bij het pakket. De betonpoeren dienen los bijbesteld te worden.

Het dak met de karakteristieke nok is opgebouwd uit allereerst een dakbeschot met vellingkant. De boeidelen en afdeklasten worden tevens bijgeleverd. Ten slotte worden de benodigde bevestigingsmaterialen voor het dak en de bijbehorende opbouwhandleiding meegeleverd. Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd)

Het frame van de kapschuur wordt gevormd door Douglas regelwerk met bijbehorende wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. De bevestigingsmaterialen die hiervoor benodigd zijn worden uiteraard meegeleverd.

De kapschuren van Hekwerkonline zijn leverbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. De wanden zijn zwart geïmpregneerd. Bij de zijwanden is er de optie van een meterwand en een volledige zijwand. Bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd om de meterplanken aan te bevestigen.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • dakbedekking (6 pakken shingles benodigd)

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen de 3 tot 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Kapschuur 500 x 250 cm + zwarte wand
U plaatst een review over:Kapschuur 500 x 250 cm + zwarte wand
Uw waardering
Hulp Nodig?