Welke schuttingen zijn er?

Welke schutting past het beste bij jouw tuin, maar sluit ook nog eens aan bij jouw wensen? Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog verschillende trends die per jaar weer veranderen. Wil je dus een nieuwe schutting laten plaatsen? Bedenk dan van tevoren even goed wat je wilt, zodat je gericht kunt gaan zoeken. Je wilt immers dat je nog jarenlang kunt genieten van de nieuwe schutting en dit ook nog eens goed past bij jouw huis en tuin.

Verschillende soorten houten schutting

Er zijn dus verschillende soorten schuttingen, zoals hout betonschuttingen, houten schuttingen, bamboe schuttingen, tuinschermen. Om te beginnen met de hout betonschutting, is dit in principe een houten schutting met betonpalen. Hiervan zijn er drie verschillende soorten, namelijk douglas hout, grenen hout en hard hout. De houten betonschutting staat bekend om het feit dat het een stevige schutting is en is daardoor ook een van de populairste. Onder de houten schuttingen vallen de grenenhouten schutting en het zwarte gedompelde hout. Ook zijn deze houten schuttingen erg populair.

Welke schuttingen zijn er?

Bamboe schuttingen en tuinschermen

Houd je zelf niet zo van veel hout, dan kun je kiezen voor een natuurlijke schutting, zoals bamboe. Bamboe heeft namelijk een natuurlijk uiterlijk, want er wordt gebruik gemaakt van bamboe stokken. Het voordeel van een bamboe schutting is dat het erg duurzaam is, dus je kunt lang genieten van jouw bamboe schutting. Ook kun je nog kiezen voor verschillende tuinschermen die jouw schutting gaan vormen. Je kunt verschillende soorten hout, zoals grenen, douglas of hardhout in de tuin plaatsen, met bijvoorbeeld een mooie tuinpoort, zodat jij een mooie tuinafscheiding hebt. Eigenlijk hetzelfde wanneer je direct kiest voor een houten schutting.

Steeds meer groen

Naast het feit dat schuttingen nog steeds populair zijn, wordt er ook steeds meer ruimte gemaakt voor groen. Het hebben van natuur zorgt voor een ontspannen sfeer, waarbij er ook geconcludeerd kan worden dat mensen gelukkiger worden. Als dus jouw voorkeur niet ligt bij een houten schutting, maar bijvoorbeeld jouw buren wel, kun je altijd jouw kant van de schutting nog mooi aankleden met mooie planten, struiken en bomen.

Kies een mooie schutting uit

De verschillende schuttingen kun je vinden in ons assortiment, waarbij er nog meer uitleg wordt gegeven over de verschillende schuttingen. Neem nu een kijkje en kies een mooie schutting uit, zodat jij weer een mooie tuinafscherming hebt.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Grenen hout beton schutting
  Grenen hout beton schutting pakket

  Vanaf € 134,75

  Aan € 381,05

 2. Grenen houten schutting pakket
  Grenen houten schutting pakket

  Vanaf € 115,70

  Aan € 362,10

Hulp Nodig?