Wat voor soorten afrasteringspalen zijn er?

Bij Hekwerkonline vind je schuttingpalen in veel verschillende uitvoeringen, variaties en van verschillende materialen. Als nieuwkomer op dit gebied kan het soms best lastig zijn om zelf de juiste beslissing te nemen. In deze blog gaan we daarom dieper in op een aantal van de mogelijke opties en laten we je zien welke schuttingpalen momenteel erg populair zijn.

Een betonnen afrasteringspaal

Betonnen schuttingpalen kunnen voor een zeer fraai totaalbeeld zorgen, vooral in combinatie met een houten schutting, en geven je schutting natuurlijk ook extra stabiliteit en veiligheid. Met dergelijke afrasteringspalen kan je bijzonder mooie afrasteringen, die normaal gesproken wellicht niet voldoende stabiliteit bieden, perfect aanvullen, zodat alle aspecten van de betreffende afrastering echt bij je persoonlijke ideeën en wensen passen. Op deze manier heb je extra flexibiliteit bij de keuze van je omheining.

Houten afrasteringspalen

Ook onze houten afrasteringspalen zijn op dit moment razend populair. Vooral met grenenhout maak je beslist een zeer stijlvolle en hoogwaardige keuze. Bovendien geeft grenenhout je tuin of je schutting al snel een heel natuurlijke uitstraling. In combinatie met een veilige impregnatie zijn de afrasteringspalen ook volledig waterafstotend, wat je extra zekerheid biedt.

Wat zou je willen kiezen?

Weet je al welk type schuttingpaal het beste past bij je schutting en de algehele uitstraling van je tuin? Dan kan je natuurlijk meteen beginnen en de juiste schuttingpalen bestellen bij Hekwerkonline. Als je nog twijfelt, is het raadzaam eerst te overwegen wat voor soort omheining je eigenlijk wilt (als je echt op zoek bent naar een geheel nieuwe omheining). Het is dan meestal gemakkelijker om de juiste afrasteringspalen voor deze afrastering te vinden.

Stel ons je vragen

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over onze schuttingpalen of een ander product van Hekwerkonline? Neem dan contact op met onze klantenservice en stel je vragen aan onze experts. Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?