Wat voor soort omheining past bij jou?

Kan je niet beslissen welke omheining het beste is voor je tuin? Soms kan het helpen om een soort "schuttingprofiel" te maken en zo te analyseren welke kenmerken de (nieuwe) schutting voor je eigen tuin moet hebben. In deze blog zullen we je een paar verschillende opties voorstellen.

Puur natuur: een houten omheining in je tuin

Houd je van de natuur en heb je veel verschillende planten in je tuin? Als echte natuurliefhebber past een klassieke houten omheining waarschijnlijk het beste bij je instelling. Je kan een dergelijke omheining bovendien gemakkelijk combineren met verschillende klimplanten en zo een zeer harmonieus totaalbeeld in je tuin creëren. Wij geloven dat echte "natuurliefhebbers" zich met zo'n omheining gewoon prettiger in hun eigen tuin zullen voelen.

Toch liever een metalen hek?

Desalniettemin, metalen hekken zijn natuurlijk ook erg populair bij veel van onze klanten. Met een dergelijke omheining creëer je een modernere look en vertrouw je op extra structuur en stabiliteit. Heb je veel kunstelementen of een standbeeld in je tuin? Dan is een chique metalen hekwerk dat hier bijzonder goed bij past zeker een uitstekend idee.

Een schanskorf omheining: creatief en eenvoudig!

Houd je van creativiteit en creatieve oplossingen, maar wil je niet veel tijd besteden aan het bouwen van je nieuwe omheining? Met een schanskorfomheining profiteer je van een slimme combinatie van creativiteit en eenvoudige constructie. Vul de schanskorf met stenen of hout en creëer een bijzonder interessante "look".

Kun je nog geen beslissing maken?

Kan je na het lezen van deze blog nog steeds niet helemaal beslissen welke schutting echt past bij je eigen ideeën en je wensen voor je eigen tuin? In dat geval kan je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag vrijblijvend verder en adviseren je over de verschillende schuttingen en andere producten die je bij Hekwerkonline kan kopen. Zo weet je altijd van tevoren precies waar je aan toe bent.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?