Wat kost een hekwerk?

Wat kost een hekwerk?

wat kost een hekwerk

Wil je graag hekwerk aanschaffen om je tuin en huis te beschermen tegen indringers of om je gazon te beschermen? Het plaatsen van een hek is dan de juiste oplossing. Hierdoor houd je iedereen buiten je tuin. Het plaatsen van een hek is echter niet heel goedkoop en er zit dus wel een prijskaartje aan vast. Maar hoe veel gaat het je nou ongeveer kosten? In deze blog lees je meer over de prijzen van een hekwerk.

Het aantal meters van het hek

Een standaardprijs voor hekwerk is moeilijk te noemen. Deze prijs hangt namelijk af van een aantal aspecten. Zo speelt de omtrek van de tuin en dus de gewenste aantal meters van het hekwerk een grote rol. De prijs van verschillende hekwerken in ons assortiment geldt vanaf 2 of 2.5 meter breed. Kleiner kunnen wij helaas niet leveren. Ook zit er verschil in prijs als je kiest voor een enkelstaafmat, een dubbelstaafmat of een sierhekwerk. De poorten zijn wel verkrijgbaar in meerdere maten.

De hoogte van het hek

Een ander aspect wat meespeelt in de prijs is de hoogte van het hekwerk. Hoe hoger het hek of de poort, hoe hoger de prijs. Daarom is het belangrijk om van tevoren te bepalen hoe hoog je het hekwerk wilt hebben, zodat je dit aan kan geven in het filter model en er rekening mee kan houden. Je kunt namelijk uit een grote selectie hoogtes kiezen bij Hekwerkonline.

Overige wensen

Bij het bestellen van jouw gewenste hekwerk kun je ook nog overige producten toevoegen. Zo kan je verschillende materialen toevoegen om het hekwerk te monteren, maar er wordt ook gevraagd hoe je het hekwerk wil laten plaatsen. Zo kan je namelijk kiezen uit snelbeton of betonmortel, maar daar zitten ook wel extra prijzen aan verbonden. Daarbij is het ene hekwerk een stuk duurder dan de andere, maar daar kun je zelf een keuze in maken. Het gaat je dus net zoveel kosten als je zelf wilt. Heb je toch nog vragen over de prijs van een hekwerk? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Deel dit bericht

Chat nu

Chat met mij

Tom Heining