Waarom een schutting niet mag ontbreken

Een schutting is een belangrijk element in de tuin. Het kan zelfs de basis zijn voor jouw inrichting waarop je verder kunt bouwen. Een schutting is een uitstekende erfafscheiding en zorgt voor een fijn plekje in de tuin. Je hebt niet het idee dat iedereen je ziet zitten en je kunt zelf ook niet meer de straat op kijken. Ontbreekt er dus een schutting in jouw tuin? Dan heb je ook gebrek aan privacy. In dit blog vertellen wij je nog meer waarom een schutting niet mag ontbreken.

Plaats planten voor de schutting

Een schutting is niet alleen erg functioneel, maar is ook nog eens erg gezellig. Je kunt je tuin met een schutting namelijk erg gezellig maken. Zodra je een schutting hebt staan, kun je aan de slag met de rest van je tuininterieur. Plaats een plantenbak met planten voor de schutting en hang bloemen aan de schutting. Hierdoor heb je ook wat groen in de tuin. Door middel van deze planten werk je ook het hout van de schutting een beetje weg.

Creëer een fijne zithoek

Als je schutting af is, kun je je focussen op je loungehoek. Zet een mooie loungebank neer en maak dit af met grote kussens. Plaats wat leuke lampjes in de hoeken en jouw zithoek is klaar voor een lekkere zomeravond. Zet jij de barbecue al aan?

Bekijk onze schuttingen

Ben je overtuigd over het nut van een schutting? Bekijk dan eens de schuttingen uit ons assortiment en plaat snel een schutting bij jou in de tuin. Daarna kun je aan de slag met het inrichten van jouw tuin, zodat je in de zomerperiode een fijn plekje hebt waar jij kunt zitten. Heb je vragen over onze schuttingen of wil je advies? Neem dan nu contact op met onze specialisten en wij helpen je graag verder.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining