Waarom een bamboe schutting aan te raden is

Waarom een bamboe schutting aan te raden is

Twijfel je erover om een schutting in jouw tuin te plaatsen? Een schutting kan eigenlijk niet ontbreken, want een schutting zorgt ervoor dat niet iedereen flink naar binnen kan kijken. Wanneer je niet van een strakke schutting houdt, zijn er ook nog andere oplossingen, namelijk een bamboe schutting. Een bamboe schutting heeft namelijk het voordeel dat het er erg natuurlijk uitziet, waardoor er een fijne sfeer ontstaat in de tuin. Benieuwd naar de voordelen van een bamboe schutting? Wij vertellen er meer over in dit blog!

Het natuurlijke uiterlijk van de bamboe schutting

De bamboe schutting heeft een natuurlijk uiterlijk en is daardoor erg uniek. Nu zul je waarschijnlijk denken dat je gemakkelijk door een bamboe schutting heen kunt kijken, maar dat is niet het geval. De bamboe stokken zijn namelijk erg strak in het stalen frame geplaatst, waardoor dit niet meer mogelijk is. Dit stalen frame beschikt over een zinklaag zodat er geen corrosie ontstaat en de schutting ook nog erg mooi oogt.

Gemakkelijk te combineren

Doordat de bamboe schutting een natuurlijk uiterlijk heeft, kun je dit gemakkelijk combineren met overige elementen, zoals diverse schanskorven of bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerk. Voeg diverse bloemen en planten toe en de sfeer wordt nog beter. Wist je dat bamboe erg duurzaam is? Het groeit namelijk vliegensvlug weer aan nadat het geoogst is. Benieuwd naar een bamboe schutting? Wij bieden je bamboe schuttingen in ons assortiment.

Vragen over de bamboe schutting?

Meer weten over de bamboe schutting? Bekijk eerst ons assortiment met bamboe schuttingen en maak een keuze. Bij vragen over de mogelijkheden verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice. Onze specialisten staan je graag te woord en voorzien je van een persoonlijk advies, zodat jij binnenkort een prachtige bamboe schutting als erfafscheiding hebt staan.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
  1. Bamboe schutting compleet pakket
    Bamboe schutting compleet pakket

    Vanaf € 131,85

    Aan € 524,70

Hulp Nodig?