Waar vind ik de goedkoopste schutting?

Waar vind ik de goedkoopste schutting?

Ben jij op zoek naar de goedkoopste schutting? Misschien heb je even geen budget, of moet je erg veel schutting plaatsen. Dan wil je liever niet te veel betalen voor je tuinschutting. Wat is dus de goedkoopste optie?

Een schutting met draadstaal

Een schutting met draadstaal is erg voordelig en daarnaast ook gemakkelijk te plaatsen. Dit soort schuttingen worden niet door iedereen als mooi gezien. Sommige mensen vinden het ijzerwerk wat industrieel ogen, of juist meer voor een dierenparkje. Het is wel een goedkope schutting.

Een schutting van beton

Een andere zeer goedkope manier van een schutting is die van beton. Let er wel op dat je deze mogelijk niet mag plaatsen bij een huurwoning. Erbij opgeteld is dat een schutting van beton niet heel gemakkelijk te plaatsen is. Je moet wel echt weten waar je mee bezig bent. Anders kun je het laten plaatsen, maar dan is de schutting ook meteen wat prijziger en dus onhandig. Een ander nadeel is dat beton vaak zwaar en industrieel oogt. Lang niet iedereen vindt het mooi.

Tuinschutting van houten panelen

Een goedkope schutting kan ook gemaakt worden van houten panelen. Er wordt vaak gedacht dat dit heel duur is, maar dat hoeft niet. Er zijn genoeg houten panelen die je voor een lage prijs kunt aanschaffen. Een groot voordeel hiervan is dat er veel verschillende houtsoorten en designs beschikbaar zijn. Zo kun je echt een schutting kiezen die goed bij jouw stijl past. Let wel op dat sommige houtsoorten alsnog prijziger zijn. Ook zijn houten panelen heel goed voor tuinen, omdat het iets is dat gebruikelijk is. Waar je wel op moet letten is dat je ook palen nodig hebt en speciale dragers voor de palen. Wanneer je houten palen in de grond zet zonder drager, zullen deze op den duur gaan rotten. Dat wil je natuurlijk voorkomen voor je schutting.

Conclusie

Wat de goedkoopste schutting is, is afhankelijk van je eigen voorkeuren. De meeste mensen zullen kiezen voor een schutting van hout, omdat deze het beste past bij het straatbeeld. Maar andere opties zijn er dus ook. Kies vooral iets dat bij jouw wensen en eisen past en ontdek zelf ook dat het lang niet duur hoeft te zijn om een mooie schutting te plaatsen.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Grenen hout beton schutting
  Grenen hout beton schutting pakket

  Vanaf € 134,75

  Aan € 381,05

 2. Douglas hout beton schutting pakket
  Douglas hout beton schutting pakket

  Vanaf € 239,70

  Aan € 531,00

 3. Grenen houten schutting pakket
  Grenen houten schutting pakket

  Vanaf € 115,70

  Aan € 362,10

Hulp Nodig?