Waar koop je een tweedehands schutting?

Waar koop ik een tweedehands schutting?

Een schutting kopen en plaatsen is behoorlijke investering. Heb jij niet het budget om een nieuwe schutting te kopen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een tweedehands schutting. Je bespaart hier direct een hoop geld mee en zorgt dat een goede schutting, een tweede leven krijgt. Wil je weten hoe jij aan een tweede hands schutting kunt komen? Lees dan gauw verder, wij hebben de beste opties voor jou op een rijtje gezet.

Verhuizende vrienden of buren

Wellicht de beste manier om een schutting voordelig op de kop te tikken, is via vrienden of buren die gaan verhuizen. In veel gevallen is de schutting van de verhuizende vrienden zelf gekocht en zullen zij deze graag voor een klein prijsje verkopen. Zo kunnen zij nog iets verdienen tijdens de verhuizing, hoeven zij de schutting er zelf niet uit te halen en heb jij voordelig een schutting. Het is een win-win situatie. Zie jij in de straat dat er buren gaan verhuizen en hebben deze nog een goede schutting? Veel nieuwe bewoners zullen flinke werkzaamheden aan de huizen verrichten en een nieuwe schutting kiezen. Dit is een perfecte kans om zelf een tweedehands schutting op de kop te tikken.

Online forums en Marktplaats

Een tweede hands schutting vind je eenvoudig online. Na wat zoektermen in de zoekmachine te gooien, vind je al snel een online forum waar je een tweedehands schutting kunt kopen. Ook is het slim om lid te worden van Facebook groepen bij jou in de buurt. Wie weet biedt iemand hier wel een schutting aan voor een klein prijsje. Vergeet ook niet om eens op Marktplaats rond te speuren naar gebruikte schuttingen. Hier kun je voor een klein prijsje, mooie schuttingen vinden.

De groothandel

Ook bij de groothandel kun je terecht voor een tweedehands voordelige schutting. Hier kun je namelijk oud hout, gebruikte schutting of voordelig hout inslaan om zelf een schutting te realiseren. Neem eens contact op bij de groothandel bij jou in de buurt om te zien of zij nog mooie deals voor jou hebben. Voor een mooie schutting hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Er zijn genoeg tweedehands opties om een mooie schutting op de kop te tikken. Ga eens langs bij de groothandel, speur online naar de beste deals of vraag eens aan verhuizende buren of vrienden wat zij met de schutting gaan doen. Je kunt zo voor een klein prijsje een prachtige schutting rondom het huis hebben staan.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Grenen hout beton schutting
  Grenen hout beton schutting pakket

  Vanaf € 134,75

  Aan € 381,05

 2. Douglas hout beton schutting pakket
  Douglas hout beton schutting pakket

  Vanaf € 239,70

  Aan € 531,00

 3. Grenen houten schutting pakket
  Grenen houten schutting pakket

  Vanaf € 115,70

  Aan € 362,10

Hulp Nodig?