Voordelen van een kapschuur

Ben je op zoek naar een overkapping waar je in de herfst nog lekker onder kunt zitten? Overweeg dan eens een kapschuur. Een kapschuur is een soort combinatie van een schuur en een overkapping. De voorkant van een kapschuur is altijd open en eventueel een of beide zijkanten ook. Het dak van een kapschuur is hoog en geeft een ruimtelijk gevoel. De achterkant van het dak loopt iets verder door dan de voorkant. Hierdoor is de opening aan de voorkant groter. Om je beter te kunnen helpen bij je keuze, leggen we je graag uit wat de voordelen zijn van een kapschuur.

Stoere landelijke uitstraling

Een kapschuur heeft een landelijke uitstraling omdat hij gemaakt is van hout. Ook het hoge dak en de dakpannen geven een stoer uiterlijk aan je achtertuin. Ondanks het stoere uiterlijk kun je hem gezellig en knus inrichten.

Veelzijdig

Meestal wordt een kapschuur gebruikt om een gezellige zithoek van te maken. Maar je kunt een kapschuur ook gebruiken voor het gemakkelijk opstallen van fietsen en brommers. Je kunt er ook andere spullen opslaan zoals zomer buitenmeubels. Een kapschuur is ook uitermate geschikt als beschutte plek voor planten die in de winter extra bescherming nodig hebben.

Warmte vasthouden

In de zomer biedt een fijn schaduwplekje en in de rest van het jaar heeft een kapschuur het voordeel dat het de warmte van overdag vast houdt. Hierdoor kun je langer comfortabel buiten zitten, ook wanneer het weer tegen zit.

Ruimtelijk gevoel

Het hoge dak van een kapschuur geeft een ruimtelijk gevoel. Daarnaast kan dankzij dit hoge dak ook een hoge doorgang worden gecreëerd waardoor je niet een opgesloten gevoel krijgt. Je kunt het hoge dak van verlichting voorzien. Vergeet hierbij de sfeervolle verlichting niet!

Gemakkelijk te plaatsen

Je kunt kapschuren als pakket kopen of helemaal zelf bouwen. Koop je een kapschuur als pakket, dan heb je uiteraard een ruime keuze in uiterlijke kenmerken. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren dakpannen en hout. Een kapschuur wordt geleverd in een bouwpakket die je zelf in elkaar kunt zetten. Hierbij kun je ook de palen zagen zodat hij aan de gewenste hoogte voldoet.

Laten monteren

Een bouwpakket kun je zelf in elkaar zetten. Toch kan het goed zijn dat je het niet ziet zitten om hem zelf te plaatsen. Dan kun je er voor kiezen om hem te laten monteren. Hierdoor wordt je kapschuur vakkundig neergezet en ben je verzekerd van een mooie kapschuur van hoge kwaliteit. Aangezien je ook een goede fundering nodig hebt om je kapschuur neer te zetten, is het raadzaam om je kapschuur te laten monteren. Heb je nog twijfels? Dan is het slim om contact op te nemen met ons, voordat je je kapschuur bestelt. Zo weet je zeker dat het in een keer goed gaat en je snel van je kapschuur kunt genieten.

Delen

Hulp Nodig?