De verschillende soorten hekwerk

De verschillende soorten hekwerk

verschillende soorten hekwerk

Niet iedereen houdt van dezelfde soort erfafscheidingen, waardoor het belangrijk is om een divers aanbod te hebben. Op deze manier kan iedereen het meest geschikte hekwerk uitkiezen. Maar hoe weet je nou precies welk hekwerk je het beste kunt aanschaffen om een goede erfafscheiding te plaatsen en tegelijkertijd sfeer in de tuin te halen? Wij vertellen je in dit blog meer over de verschillende soorten hekwerk die jij kunt aanschaffen.

Sierlijk en gezellig

Houd jij van sierlijke dingen en hoeft alles niet zo strak en modern? Dan raden wij je ons sierhekwerk aan. Dit hekwerk zorgt voor een gezellige sfeer, maar zorgt er daarnaast ook voor dat er een goede erfafscheiding geplaatst wordt. Plaatst naast het sierhekwerk ook voldoende planten en bloemen in de tuin en maak een gezellige plek in de tuin om te zitten, bijvoorbeeld met een loungebank. Wij bieden je ook decoratie en toebehoren zodat jij iets leuks van jouw tuin kunt maken.

Strak en modern

Schaf jij liever hekwerk aan omdat het multifunctioneel is en je echt een erfafscheiding nodig hebt? Dan kun je beter kiezen voor strak hekwerk zonder poespas. Wij bieden je enkelstaafmat hekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en gaashekwerk. Dit hekwerk is modern en past perfect in ieders tuin. Ook dit hekwerk kun je natuurlijk stijlen met voldoende planten en struiken, zodat ook jouw tuin gezellig wordt aangekleed met decoratie en toebehoren.

Hekwerk of schuttingen?

Heb je vragen over ons hekwerk of wil je graag persoonlijk advies? Onze klantenservice zit natuurlijk klaar om jou te helpen en je meer te vertellen over alle mogelijkheden. Bekijk nu ons assortiment met hekwerk. Ben je toch nog niet helemaal zeker over ons hekwerk? Ons assortiment beschikt over schuttingen die perfect in jouw tuin zullen staan.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Dubbelstaafmat hekwerk pakket
  Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 58,85

  Aan € 86,15

 2. Enkelstaafmat hekwerk pakket
  Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 61,85

  Aan € 89,15

 3. Sierhekwerk met ruit compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Vesta compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

Hulp Nodig?